E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Handschrift - versie 2

Handschrift

Handschrift is een compacte schrijfmethode voor groep 1 t/m 8. Met Handschrift leren kinderen goed schrijven. Handschrift is naast elke methode voor aanvankelijk lezen te gebruiken en besteedt veel aandacht aan schrijfhouding en beweging. Kinderen leren letters schrijven op het moment dat dit schrijfdidactisch verantwoord is.

Makkelijk uitvoerbaar schrift
Het schrift in Handschrift is ontwikkeld in samenwerking met de universiteit Nijmegen. Dit licht hellende, verbonden schrift is motorisch makkelijk uitvoerbaar en voorkomt vermoeidheid en schriftverval. Handschrift biedt een doorgaande leerlijn van groep 1 t/m 8. Voor elke groep is er een duidelijke jaarplanning voor 36 weken lesstof. Door de afwisseling in instructie- en oefenlessen is de lesstof ook geschikt voor combinatiegroepen.

In de brochure Handschrift leest u alles over deze compacte schrijfmethode voor groep 1 t/m 8. De inhoud en de opbouw van de methode worden uitgebreid toegelicht. Daarnaast krijgt u een helder beeld van de uitgangspunten en doelstellingen van de methode.Onderstaande materialen zijn leverbaar zolang de voorraad strekt, op=op!

Kijk hier voor de nieuwe editie van Handschrift!

9 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren