E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Handschrift schrijfschrift 7

€ 11,50
Nog 7 exemplaren op voorraad

Leverbaar 2-5 werkdagen

Handschrift is een compacte schrijfmethode voor groep 1 t/m 8. Met Handschrift leren kinderen goed schrijven. Handschrift is naast elke methode voor aanvankelijk lezen te gebruiken en besteedt veel aandacht aan schrijfhouding en beweging. Kinderen leren letters schrijven op het moment dat dit schrijfdidactisch verantwoord is. Dit licht hellende, verbonden schrift is motorisch makkelijk uitvoerbaar en voorkomt vermoeidheid en schriftverval.

9789034510785

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789034510785
De nieuwe Handschrift is een compacte methode. Voor de kinderen zijn er, afhankelijk van de jaargroep, één of meer schrijfschriften, voor de leerkracht een handleiding en eventueel een kopieermap met herhalings- en remediëringsoefeningen. Ter ondersteuning van de schrijfhouding en -beweging wordt bij de methode de Schrijfschijf aangeboden als klassikaal hulpmiddel.

Schrijfschriften
In de aantrekkelijk vormgegeven schrijfschriften oefenen de kinderen schrijfpatronen (groep 3), nieuwe letters, nieuwe letterverbindingen en woorden. Daarnaast is er aandacht voor de schrijfhouding. In de schriften wordt steeds aangegeven op welk aspect van de schrijfhouding wordt gelet. Het cijferkatern is los bij schrijfschrift 3a gevoegd. Kinderen oefenen hierin cijfers en rekentekens.
ISBN/artikelnr. 9789034510785
Titel Handschrift schrijfschrift 7
Uitgever Malmberg
Methode/Serie Handschrift
Groep/Niveau Groep 7
Vak Schrijven
Soort Werkboek
Trefwoord Basisstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Handschrift schrijfschrift 7

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten