Klantenservice SchoolboekenThuis: 085 - 401 01 50

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Plustaak Rekenen A- en B-serie

Plustaak RekenenVoor de meest pientere en snelle leerlingen
Plustaak Rekenen nieuw, zijn voor de betere leerlingen een uitdaging. Deze pientere en snelle leerlingen kunnen vaak wel wat extra werk gebruiken en hebben meer uitdaging nodig. De opdrachten in Plustaak lopen níet vooruit op de leerstof, maar bieden een verbreding en verrijking van het aanbod in de methode. Plustaak kan naast iedere methode worden ingezet. Plustaak Rekenen is er voor de groepen 2 t/m 8.

Uitdagende opdrachten
Een werkboek bevat 32 leuke gevarieerde taken met verschillende opdrachten per taak. Een taak bestaat uit een basisopdracht met een aantal variaties daarop. De opdrachten binnen de taak worden steeds moeilijker. Gemiddeld doen de kinderen een half uur over één taak.
Plustaak Rekenen is er voor de groepen 2 t/m 8.

Niet vooruitlopend op de leerstof
Voor de betere leerlingen is het belangrijk dat ze niet los van de methode vooruit gaan lopen op de leerstof. Dit zorgt in een later stadium voor verveling en daarmee verplaats je het probleem. Plustaak biedt een verbreding en verrijking van het aanbod in de methoden, met andere leerstof en andersoortige opdrachten.

Serie A en serie B
Plustaak Rekenen Nieuw bestaat uit 2 series:
- serie A: boekjes 2 t/m 8
- serie B: tussenliggende boekjes 2/3 t/m 8+


Beide series zijn los van elkaar te gebruiken, maar naast elkaar vormen ze natuurlijk de meest complete lijn voor uw beste rekenaars. Zo kan een gemiddelde betere rekenaar uit groep 4 misschien een jaar vooruit met boekje 4 uit serie A, maar zijn de snelste rekenaars eind groep 4 al weer toe aan boekje 4/5 van serie B.

Bekijk brochure Plustaak Rekenen >>

Artikelen 1 tot 15 van 28 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 28 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren