E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Kijk en Lees

15% korting op AVI Leesstrips Kijk en Lees

 

Strips op leesniveau: even een andere manier om kinderen met plezier op het niveau van AVI te laten lezen. Dat is het idee achter de serie ‘Kijk en Lees’. Als je net leert lezen, gaat er een wereld voor je open. Hoe ontdek je die wereld nou beter dan met een leuk stripboek op je eigen leesniveau? Daarom zijn er in totaal negentien educatieve stripboeken gemaakt. Deze zijn speciaal voor lezers uit groep 3, groep 4, groep 5 en groep 6 en zitten vol met korte grappige verhaaltjes.

Kijk en Lees - Kik

Kik is de gezelligste kikker die je ooit zult ontmoeten. Hij stort zichzelf en zijn dierenvriendjes enthousiast in de gekste situaties. Drie vrolijke leesboeken van Kik voor groep 3 om opeenvolgend te lezen. Kik is winnaar van de prijs voor Beste Jeugdalbum van het Jaar. De serie Kijk en Lees is bekroond met de Nationale Alfabetiseringsprijs, categorie Preventie van leesachterstand.

 

Kijk en Lees - Joep

Joep is een bekende in de serie Kijk en Lees. Naast de drie stripboeken voor groep 3, zijn er ook leesboeken voor groep 4 en groep 5. De strips gaan over de lollige belevenissen van Joep en zijn vriendjes Rolf en Vera. Drie grappige boeken van Joep om opeenvolgend te lezen.

 

Kijk en Lees - Geheim agent G. Ruwel

Monsters bestaan en ze zijn overal. Toch zien mensen bijna nooit een monster in het echt. Dat komt door de geheim agenten van de Geheime Monster Dienst. Zij houden alle monsters verborgen voor de mensen, zodat de monsters ongestoord hun gang kunnen gaan. Ontdek de monsterwereld in deze boeken over de beste geheim agent van de Geheime Monster Dienst: Geheim agent G. Ruwel. Drie vrolijke stripboeken op AVI-niveau vol grappige avonturen van Geheim agent G. Ruwel om opeenvolgend te lezen. Lol gegarandeerd in deze stripboekenreeks op leesniveau voor groep 5!

 

Kijk en Lees - Mijn vriend Grompf

Als Arthur verhuist naar de grote stad mist hij een vriend. Als zijn vader besluit naar een dierenwinkel te gaan om een huisdier voor hem te kopen, ziet Arthur een yeti die hij meteen Grompf noemt. Ze zijn gelijk onafscheidelijk. Dit tot genoegen van zijn ouders, al zijn er ook momenten dat ze wensten dat ze Arthur een goudvis hadden gegeven. Drie hilarische stripboeken op AVI niveau om opeenvolgend te lezen. De boeken staan vol avonturen van Arthur en zijn (hele) grote vriend yeti Grompf.

 

Kijk en Lees - Bruno de Bever

De bever Bruno vindt zichzelf geen goede bever. Hij eet liever geen takjes en kan geen dammen bouwen. Is hij wel een echte bever? Hij besluit op zoek te gaan naar een dier dat beter bij hem past. Vis, mol, kikker of … Bruno de Bever is één van de vrolijke leesboeken voor groep 4, vol korte verhalen op AVI M4.