E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Goed met geld

Goed met geldMensen zeggen dat de wereld niet zonder geld kan. Maar wat is geld dan? Waar heb je geld voor nodig? Waarom is het belangrijk dat je goed met geld omgaat? In de serie Goed met geld lees je het!

Er gaat een boek over geld sparen, over geld uitgeven, over geld verdienen en in het boek Wat is geld? wordt uitgelegd wat geld nou precies is.

Leren omgaan met geld is voor ieder kind belangrijk. Een link met geld is bij bijna ieder thema wel te bedenken. Is er op school een thema ‘in de autogarage’? De auto die je ouders kopen zal afgerekend moeten worden. En het lijkt alsof je ouders altijd maar geld hebben, maar hoe komen ze daar aan? En wat is geld eigenlijk? Want er worden veel spullen gekocht zonder dat je echt geld ziet. Dat lees je in deze serie. De serie is prima in te zetten in de klas omdat de boeken mooi geïllustreerd zijn en dus uitnodigen om zelf te lezen. Maar ze kunnen ook samen gelezen worden in een project over geld. Eventueel kunnen de kinderen uit de klas spullen van thuis meenemen en die wat opknappen om vervolgens te verkopen op een schoolmarkt. Zo ervaren ze hoe ze geld kunnen verdienen.

4 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren