E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Leesparade

Leesparade nieuw

Leesparade Nieuw is de eerste leesmethode voortgezet technisch lezen waarbij begrijpend lezen volledig is geïntegreerd. Hiermee wordt voorkomen dat kinderen in de bovenbouw moeite krijgen met begrijpend lezen, terwijl ze technisch wél goed lezen. In groep 4 en 5 heeft u naast Leesparade geen andere methode voor begrijpend lezen nodig. In groep 6 t/m 8 kunt u hier wel voor kiezen. Leesparade sluit naadloos aan op alle nieuwe methodes voor begrijpend lezen waarin de evidence-based strategieën voor begrijpend lezen worden gebruikt.

Leesbegrip als hulp bij technisch lezen
Door in groep 4 te starten met begrijpend lezen wordt niet alleen een achterstand in de bovenbouw voorkomen, het maakt het technisch lezen voor kinderen vaak ook gemakkelijker. Een moeilijk woord lees je makkelijker vanuit een context.

Begrijpend lezen in groep 6 t/m 8
Ook in groep 6 t/m 8 is begrijpend lezen geïntegreerd. Omdat in deze groepen niet alle leerlingen meer meedoen met de lessen technisch lezen (zij lezen al AVI plus), kunt u ervoor kiezen in deze groepen aanvullende lessen begrijpend lezen te geven voor alle leerlingen. Leesparade sluit naadloos aan op de nieuwste methodes voor begrijpend lezen.


inkijkexemplaar Leesparade (opent in een nieuw venster exemplaar uitgever)

Artikelen 1 tot 15 van 57 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 57 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren