E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Zwijsen Kinderspellen

doorgaande lijn spelletjes

Om talenten te ontwikkelen en achterstanden te voorkomen zien ouders hun kinderen graag spelen met educatieve producten. Materiaal dat 100 % aansluit bij wat het kind leert op de basisschool. De thuis oefenen producten van Zwijsen voldoen aan deze eis.

Spelenderwijs leert het kind op het gebied van taal & lezen, rekenen, schrijven en sociale vaardigheden. Uit onderzoek blijkt dat het thuis inzetten van educatieve materialen, een enorm positieve invloed heeft op de leerresultaten in de klas.

Oefenen is leuk

Zelfvertrouwen is bij het leren een belangrijke basis voor het leveren van goede prestaties. Door thuis te oefenen, krijgt je kind meer zelfvertrouwen waardoor het leren op school zal verbeteren, óók in toets situaties. Het is van belang dat je kind plezier in leren ontdekt én behoudt. Doordat de thuis oefenen producten op een speelse manier zijn vormgegeven en gebaseerd zijn op bekende karakters als Woezel & Pip, Pompom en Dolfje Weerwolfje, heeft je kind niet het idee dat hij huiswerk maakt. Spelenderwijs leert je kind thuis de stof van school.

 

 

Artikelen 1 tot 15 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren