E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Handschrift - versie 3

Handschrift MalmbergHandschrift 2 heeft een opvolger: Handschrift 3! Met deze nieuwe eigentijdse editie werken kinderen van groep 1 t/m groep 8 met plezier toe naar een vlot en duidelijk leesbaar handschrift.

Handschrift is naast elke methode voor aanvankelijk lezen te gebruiken. In groep 3 beginnen de kinderen met cijfers en schrijfpatronen. Letters komen aan bod als dit schrijfdidactisch verantwoord is. Het letteraanbod wordt bepaald door de complexiteit van de te schrijven letters; de kinderen beginnen met de eenvoudige letters.

Leren schrijven met veel aandacht voor motoriek
Leren schrijven op de basisschool betekent ook een goede schrijfhouding, -beweging en pengreep aanleren. Dit zijn immmers belangrijke voorwaarden voor een goed handschrift dat op een ontspannen manier kan worden geschreven. Daarom besteedt deze schrijfmethode hier in alle groepen veel aandacht aan.

Een schrijfmethode met een bewezen handschrift
handschrift Het licht hellend en verbonden schrift van Handschrift is motorisch eenvoudig aan te leren. Het handschrift heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen in het onderwijs.

Handschrift: past bij de wereld van kinderen
De vormgeving van de lesmaterialen en de gevarieerde oefeningen van Handschrift zijn helemaal afgestemd op de belevingswereld van kinderen. Hierdoor blijven ze maximaal gemotiveerd om te leren schrijven. Ook in de hogere groepen.

Brochure Handschrift
In de brochure Handschrift leest u alles over deze eigentijdse schrijfmethode voor groep 1 t/m 8. Klik hier om de brochure van de uitgever Malmberg te bekijken

12 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren