E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Methodewijzer voor ouders - Stepping Stones Junior

cover

Stepping Stones Junior

Leer Engels met gevarieerde en activerende werkvormen

Groep 1 t/m 8
Groep 1 t/m 8 Starten kan in elke groep. Hoe eerder het instapmoment, hoe hoger het uitstroomniveau. Stepping Stones Junior biedt alle handvatten en materiaal om goede én leuke lessen Engels te geven.

Je goed in het Engels kunnen redden is belangrijker dan ooit. Kinderen leren tot ongeveer hun negende jaar het makkelijkst een vreemde taal, dus vroeg beginnen loont. Daarom kiezen steeds meer basisscholen ervoor om van groep 1 tot en met 8 Engels te geven.

Stepping Stones Junior biedt alle handvatten en materiaal om goede én leuke lessen Engels te geven. Met een rijk taalaanbod en afwisselende werkvormen geef je interactieve, motiverende lessen. Met een uitgebreide woordenschat en met zelfvertrouwen in het communiceren in een andere taal, gaan kinderen met voorsprong naar de brugklas.

inkijkexemplaarEenvoudig stapsgewijs Engels geven
Met Stepping Stones Junior geef je eenvoudig stapsgewijs Engels. Door de structuur met een duidelijke lesopbouw zie je in één oogopslag hoe je aan de slag kunt gaan.

Dit zie je heel concreet terug in o.a. de volgende onderwerpen:

  • Simular themes: vergelijkbare thema’s en herkenbare leerstof.
  • - Doeltaal is voertaal.
  • - In de lessen wordt Engels gesproken.
  • - Er is een handleiding in het Nederlands met Engelse instructiezinnen.
  • - Bridging the gap, een inhaalprogramma voor starters in groep 5 of 7.
  • - De methode helpt jou en jouw leerlingen bij de uitspraak van Engelse woorden en zinnen, de digibordsoftware ondersteunt je bij elk lesonderdeel.Meer informatie over deze methode vind je in deze brochure (pdf)