E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Plustaak Studievaardigheden

plustaak studievaardighedenPlustaak Studievaardigheden is bestemd voor leerlingen die extra uitdaging aankunnen. Deze leerlingen kunnen vaak wel wat extra werk gebruiken, doordat ze meestal eerder dan de rest klaar zijn met hun reguliere werk.

Plustaak Studievaardigheden daagt deze leerlingen uit. Het vak studievaardigheden kent de volgende onderdelen: ‘studieteksten’, ‘informatiebronnen’, ‘kaarten’ en ‘schema’s, tabellen en grafieken’. Plustaak Studievaardigheden is daarnaast aangevuld met het vijfde en nieuwe onderdeel ‘internetvaardigheden’.

 

Plustaak is geschikt voor zelfstandig werken

Met de opdrachten uit Plustaak gaan leerlingen zelfstandig aan de slag. Als ze klaar zijn, kunnen ze met het antwoordenboekje de opdrachten zelf nakijken. Toch adviseren we dat u regelmatig samen met uw leerlingen hun werk evalueert en doorspreekt. Dit houdt ze gemotiveerd en het leereffect neemt toe.

 

Beknopte handleidingen

Naast het antwoordenboekje voor zelfstandig nakijken biedt Plustaak ook een bescheiden handleiding. Daarin vindt u aanwijzingen voor begeleiding en nabespreking. Zo kunt u leerlingen met vragen snel verder helpen of een extra suggestie bieden. Daarnaast zijn in de handleiding ook per taak een of meer domeinen en doelen aangegeven. Zo weet u precies waar uw betere leerlingen mee bezig zijn, en kunt u dit ook verantwoorden.


inkijkexemplaar plustaak studievaardighedenInkijkexemplaren zijn bij de producten aanwezig. Bekijk werkboek groep 6.

8 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren