Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Mees Kees leesboeken

Tien jaar Mees Kees
We vieren dit jaar 10 jaar Mees Kees! Er verschijnt een Mees Kees Meester- en juffenboek, de negen Mees Kees-boeken zijn in de zomermaanden juni, juli en augustus in prijs verlaagd naar 10 euro, èn… er komt een nieuwe Mees Kees in september: Buiten de lijntjes! We sluiten dit Mees Kees-feestjaar af met een nieuw Mees Keesfilm in december: Langs de lijn.

…is stagiair, dus hij weet nog niet goed wat een meester allemaal moet doen. Maar gelukkig heeft hij een klas vol experts! De kinderen leren hem dat je bij Nieuws uit de Natuur best naar Spiderman mag kijken, want een spin is ook natuur. En het is veel handiger om de sommen even over te schrijven als één iemand ze al gemaakt heeft.

Mirjam Oldenhave schrijft de boeken over Mees Kees, en Rick de Haas maakt de tekeningen. We hopen dat je net zo goed bent in grote getallen als Tom uit de klas van mees Kees, want er zijn ruim een miljoen Mees Kees-boeken over de toonbank gegaan, dat ziet er zo uit: 1.000.000. En meer dan 1.500.000 kinderen – en ouders, opa’s en oma’s – hebben de drie films over mees Kees in de bioscoop gezien!

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren