E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Jippie

Jippie

Zelfstandig oefenen met lezen van AVI Start t/m M4
De Jippie-leesboeken bevatten een doorlopend verhaal, dat steeds per twee hoofdstukken iets moeilijker wordt. Telkens komt er één woordtype bij. De verhalen zijn spannend, grappig of gewoon leuk om te lezen. De leesboekjes zijn volledig in kleur geïllustreerd. Bij elk van de 8 leesboekjes hoort een werkboekje en een antwoordenboekje. De opdrachten in het werkboek zijn gericht op leestechniek en tekstbegrip. De kinderen hoeven niet te schrijven en kunnen al hun aandacht richten op het lezen. Jippie is bedoeld voor jonge lezers die extra oefening nodig hebben om goed te leren lezen. De serie kan ook in het begin van groep 3 worden ingezet, voor kinderen die wat meer aankunnen.

Zelfstandig werken
Met de leesboeken en werkboeken van Jippie kunnen de kinderen helemaal zelfstandig werken. De stof en de opdrachten worden zo aangeboden dat de leerling na een korte instructie lekker zelf aan de slag kan. Jippie is dé ideale oefenstof voor zowel technisch als begrijpend lezen.


Doelgroep
Jippie kan worden ingezet als extra oefenstof voor kinderen die moeite hebben met lezen. Door de heldere structuur en de geleidelijke opbouw van de moeilijkheidsgraad, kan de leerling op een veilige manier zelfstandig werken aan het verbeteren van zijn leestechniek én leesbegrip.
Jippie kan begin groep 3 ingezet worden voor kinderen die wat meer aankunnen. Kinderen die al goed de letters kennen en sneller door de stof heengaan dan de rest van de groep, kunnen met Jippie helemaal zelfstandig hun leestechniek uitbreiden. Motorisch zijn deze kinderen vaak nog niet in staat goed te schrijven, maar ze willen wél heel graag lezen en verder leren. Jippie biedt hun aantrekkelijke verhalen en opdrachten om mee aan de slag te gaan.

Artikelen 1 tot 15 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 23 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren