E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Ik leer lezen met Zwijsen

Ik leer lezen met Zwijsen - perstuk leverbaar bij SchoolboekenThuis.nlOver de serie - Ik leer lezen met Zwijsen
De serie heeft 18 boeken op verschillende AVI niveaus (AVI Start t/m AVEi-E4). Laat kinderen oefenen met lezen door hen een boek aan te bieden dat aansluit bij hun interesse en leesniveau. De leesboeken zijn geschikt voor kinderen van 6-8 jaar.

Twee eerste boekjes op AVI Start
"Kom mee naar mijn huis" en "Mees gaat met de bus" zijn de twee eenvoudigste boekjes in deze serie. Met losse woorden in de illustraties en paar korte zinnetjes. In het eerste boekje word je door het huis rondgeleid en in het tweede boekje reist Mees in de bus en ziet hij van alles.
De overige 16 boeken zijn echte leesverhalen.

Diverse thema's
De serie leesboekje groeit met de leesvaardigheid van het kind en bestaat uit verschillende thema's als piraten, robots, dansen, detective, dieren, gamen, avontuur, school en humor.

De beste auteurs en illustratoren
Bekende schrijvers en illustratoren zoals Harmen van Straaten, Paul van Loon, Rian Visser, Yorick Goldewijk, Saskia Daniels, Jette Schröder, Vivian den Hollander, Bette Westera, Pim Lammers, Isabel versteeg, Frank van Pamelen, Mariken Jongman, Elisa van Sprongsen, Rindert Kromhout, Manon Sikkel, Hugo van Look en Mark Janssen bedachten grappige, spannende en vooral herkenbare verhalen waar de jonge lezers veel plezier aan beleven.

Artikelen 1 tot 15 van 18 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 18 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren