E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Real Life Rekenen

Real Life Rekenen is extra rekenmateriaal dat u kunt inzetten naast elke rekenmethode. De 3 rekenboeken per jaargroep staan boordevol ‘moderne’ redactiesommen. Real Life Rekenen traint kinderen in groep 6, groep 7 en groep 8 om hun rekenkennis effectief toe te passen in het dagelijks leven én in andere schoolvakken. Dat doen ze zelfstandig en volgens een gestandaardiseerde aanpak. Daarmee sluit Zwijsen volledig aan bij de uitgangspunten van het opbrengstgericht werken. Met Real Life Rekenen gaat uw kind beter voorbereid naar het voortgezet onderwijs.

 

Met Real Life Rekenen laat u uw leerlingen extra oefenen met ‘moderne’ redactiesommen en traint u tegelijkertijd hun aanpakgedrag. Hiermee oefenen de leerlingen het toepassen van rekenvaardigheden en verkleint u de aansluitingsproblemen tussen primair onderwijs en het voortgezet onderwijs.

 

Met Real Life Rekenen ervaren kinderen dat rekenen niet een op zichzelf staande activiteit is. Rekenen pas je in de dagelijkse praktijk toe, óók waar je het misschien niet zou verwachten.

 

Real Life Rekenen traint kinderen om rekenproblemen op een heldere en gestructureerde wijze op te lossen. Uw leerlingen kunnen hun rekenkennis effectief toepassen in het dagelijks leven. De materialen sluiten dan ook helemaal aan bij de belevingswereld van kinderen in de bovenbouw.

 

Bekijk de handleiding | Artikel in tijdschrift JSW

There are no products matching the selection.