Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Voorleesdagen 2020

Voorleesdagen 2020

In onze winkel Plantage Boekhandel Overtoom in Amsterdam merken wij dat onze klanten steeds vaker letten of een prentenboek, naast een goed verhaal en aantrekkelijke illustraties, ook mogelijkheden biedt om het verhaal samen met peuters en kleuters na te spelen. Zo wordt de taal gestimuleerd en de fantasie geprikkeld.

Voorlezen is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt voor jonge kinderen, maar zeker ook voor oudere kinderen. Voor volwassenen is voorlezen naast gezellig ook waardevol.
Hier vind je enkele voorleestips >>

 

 

 

Met prentenboeken kun je alle kanten op

Dansspelletjes, taalopdrachten, knutselwerkjes: er zijn tal van activiteiten te bedenken waardoor kind én volwassene spelenderwijs terechtkomen in een wondere wereld van beeld, taal en fantasie. In Spelen met prentenboeken staan suggesties voor allerlei activiteiten: rekenen, taal, dans en beweging, muziek, beeldende vorming en spelletjes om een feestje te vieren bij tweeëntwintig prentenboeken. Een onmisbaar boek voor leidsters in de kinderopvang, kleuterleerkrachten, ouders en iedereen die graag met prentenboeken aan de slag wil. Spelen met prentenboeken >>  

Top 10 voorleesboeken 2020


Voorleesdagen 2020