E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Vloeiend en vlot

Zelfstandig de leesvaardigheid oefenen: dat kan met Vloeiend & vlot. Met Vloeiend & vlot tillen kinderen zelfstandig hun leesontwikkeling naar een hoger niveau. Er zijn 10 boekjes: van AVI E3 tot en met AVI Plus. Ze zitten boordevol oefeningen om de woordherkenning te automatiseren en te oefenen op zins- en tekstniveau.

Vloeiend & vlot behandelt per AVI-niveau de leesmoeilijkheden op woord-, zins- en tekstniveau. Kinderen kunnen er zelfstandig (individueel of in tweetallen) of onder begeleiding gericht hun technische leesvaardigheid mee verbeteren. Een voorbeeld zijn de analogierijtjes, waarbij de nieuwe leesmoeilijkheid in kleur is afgedrukt. Een volgende kaart oefent de nieuwe leesmoeilijkheid dan samen met eerder aan bod gekomen leesmoeilijkheden. Zo worden nieuwe leesmoeilijkheden geautomatiseerd.

U zet de boekjes in als extra oefening op woord-, zins- en tekstniveau. Met Vloeiend & vlot kunt u ook het vloeiend lezen (met nadruk voor intonatie) of op tempo lezen van een tekst laten oefenen. Verder kunt u de kaarten inzetten als extra instructie over een bepaalde leesmoeilijkheid. De oefenbladen uit de kopieermap sluiten aan op de kaarten van Vloeiend & vlot. Ook deze bevatten oefeningen op woord-, zins- en tekstniveau.

Download Vloeiend en vlot E3 PDF >>

Download Vloeiend en vlot M5 PDF >>

Download Vloeiend en vlot E6 PDF >>

Download Vloeiend en vlot plus PDF >>

 

There are no products matching the selection.