E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Kleuters samenleesboek

kleuter samenlezenDe boeken uit de serie Kleuters samenleesboeken zijn voor kleuters die zelf willen lezen. In het verhaal doet een kleuter ontdekkingen met woorden en letters. De linkerpagina’s zijn voorleespagina’s. Ze worden aan de kleuter voorgelezen door een ervaren lezer. De rechterpagina’s zijn woordpagina’s die door de kleuter zelf kunnen worden gelezen. Zo lees je om de beurt een stukje en geniet je samen van het verhaal. Leuk en leerzaam tegelijk!

Zo werkt het
Kleuters zijn spelenderwijs bezig de wereld om hen heen te ontdekken. Een kleuter ontdekt de betekenis van letters en klanken. Aansluitend op de nieuwsgierigheid van kleuters is de serie "Kleuters samenleesboeken ontwikkeld. Met deze boekjes kunnen kleuters samen met een oudere lezer de verhaaltjes in deze boekjes gaan lezen.

Klankzuivere woorden centraal
In elk boekje staat steeds één klankzuiver woord (een woord dat je schrijft zoals je het hoort) centraal. De kleuter leest dit woord , de samenlezer leest de andere tekst. Samen lezen ze het verhaal ende kleuter leert stap voor stap alle letters en klanken van onze taal.Voorbeeld van een samenleesboek (een beer in de tuin - Fiep Westendorp)
Open inkijkexemplaar

11 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren