Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Blits 2 Studievaardigheden

Delubas - Blits 2Op de basisschool leer je de basis: taal, rekenen, wereldoriëntatie en creatieve vakken als tekenen en muziek. Die vakken zijn cruciaal maar niet toereikend voor kinderen van deze tijd. Via allerlei kanalen komt er informatie op ze af. Hoe selecteer je daaruit de juiste informatie? En hoe beoordeel en verwerk je die? Bij veel kinderen ontbreekt deze basis aan studievaardigheden nog die ze nodig hebben in hun latere schoolcarrière.

Informatie uit allerlei verschillende bronnen kunnen selecteren, beoordelen, verwerken en toepassen is in onze moderne maatschappij onmisbaar. Deze studievaardigheden oefenen kinderen met onze populaire methode Blits. De wereld ontwikkelt zich snel en via de moderne media krijgen kinderen meer informatie te verwerken dan ooit. We hebben de vertrouwde methode Blits daarom compleet vernieuwd, versterkt en verbeterd.

Groep 5 en 6 nu leverbaar; groep 7 en 8 volgend schooljaar
Vanaf schooljaar 2019-2020 is de nieuwe Blits voor groep 5 en 6 beschikbaar. De materialen voor groep 7 en 8 volgen het schooljaar 2020-2021.Meer informatie (en voorbeelden)
Lees verder Methodewijzer Blits 2 Studievaardigheden >>

12 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren