Klantenservice SchoolboekenThuis: 085 - 401 01 50

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Naut

Naut is een lesmethode natuur en techniek voor groep 3 t/m 8 in het basisonderwijs. Naut verwondert en maakt van gewone dingen iets speciaals. Het laat kinderen de wereld om hen heen zien, ervaren en onderzoeken.

Alles is bijzonder aan Naut. De spannende verhalen, de begrijpelijke teksten, de schitterende beeldondersteuning, het lesprogramma van maar 25 weken en de consequente stapsgewijze opbouw.

Naut is een lesmethode natuur en techniek voor groep 3 t/m 8 in het basisonderwijs. Naut verwondert en maakt van gewone dingen iets speciaals. Het laat kinderen de wereld om hen heen zien, ervaren en onderzoeken. Naut motiveert kinderen op een compleet eigentijdse manier en heeft een stappenstructuur met volop houvast voor leerkracht en kind. Naut is een methode op zichzelf en is sterk verwant aan de Malmberg-methodes Meander (aardrijkskunde) en Brandaan (geschiedenis).

Blader door het lesmateriaal voor een eerste indruk
Op de website van de uitgever kun je van diverse materialen van Naut een aantal pagina’s doorbladeren. Zo krijgt je een indruk van de kracht van deze natuur- en techniekmethode : bekijk lesmateriaal

13 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren