E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Plustaak Taal & Lezen

Plustaak Taal & Lezen

Vanaf groep 3 is soms al duidelijk welke leerlingen goed zijn in taal en lezen. Deze pientere en snelle leerlingen kunnen vaak wel wat extra werk gebruiken en hebben meer uitdaging nodig.

 

De opdrachten in Plustaak Taal & Lezen lopen níet vooruit op de leerstof, maar bieden een verbreding en verrijking van het aanbod in de methode. Plustaak kan naast iedere methode worden ingezet.

 

Voor de kinderen in groep 2 t/m 4 begint Plustaak met werkboekjes waarin taal en lezen worden gecombineerd. In deze boekjes is de schrijfmotoriek van ondergeschikt belang. De nadruk ligt op taal en lezen. Boekje 2/3 kan al in groep 2 worden ingezet voor de allersnelste leerlingen. Daarnaast wordt het in groep 3 in de eerste helft van het jaar gebruikt voor de 'reguliere' snelle leerlingen. In de loop van groep 3 stappen leerlingen dan over naar boekje 3/4.

 

Vanaf groep 5 wordt de lijn opgesplitst in een lijn voor taal (Plustaak Taal) en een voor lezen (Plustaak Lezen).Plustaak Taal

Plustaak Taal

Pluswerk voor de meest taalvaardige kinderen uit groep 5 t/m 8. Plustaak Taal is net als de lijn voor lezen helemaal vernieuwd. Het materiaal is beschikbaar voor de groepen 5 t/m 8. De lijn biedt naast werk- en antwoordenboeken ook een beknopte handleiding, met begeleidingssuggestie, doelen en extra opdrachten. Plustaak kan naast iedere methode worden ingezet. Zeer geschikt voor zelfstandig werken.

 

 

Plustaak Lezen

Plustaak Lezen

Plustaak Lezen is compleet vernieuwd voor de groepen 5 t/m 8. De nieuwe versie is helemaal in kleur uitgevoerd, met leuke nieuwe opdrachten die uw beste lezers écht uitdagen! De nieuw lijn biedt een beknopte handleiding per werkboekje, met suggesties voor begeleiding en nabespreking, doelen en extra opdrachten. Plustaak Lezen kan naast iedere methode worden ingezet. Zeer geschikt voor zelfstandig werken.

 

 

 

Bekijk in een nieuw venster voorbeelden van de uitgever Delubas :
Voorbeeld Plustaak Lezen | Voorbeeld Plustaak TaalMeer weten over Plustaak Taal & Lezen
Lees verder methodewijzer voor ouders -Plustaak Taal & Lezen >>

Artikelen 1 tot 15 van 22 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 22 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren