E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Slagwerk rekenen

Zelfstandig de basisstof voor rekenen en wiskunde herhalen, inoefenen en afronden? Met de elf oefenboekjes van Slagwerk Rekenen kan dat. De uitgave is bestemd voor kinderen vanaf de tweede helft van groep 3 tot en met groep 8. Slagwerk Rekenen is ook te gebruiken als remedial teaching materiaal.

Zo werkt het
Na een korte instructie volgt een controlerijtje. Hiermee kan de leerling zelf nagaan of hij de instructie goed begrepen heeft. Daarna begint het concrete oefenwerk, dat wordt afgesloten met een finalerijtje, waarin de leerling kan laten zien dat hij de oefenstof beheerst. Als 'toetje' volgt dan nog een creatieve opdracht.

Materialen
Er zijn 11 verschillende oefen- en antwoordenboekjes beschikbaar en een toelichting. Voor groep 3 is er 1 oefenboekje met bijbehorend antwoordenboekje. Voor de groepen 4 t/m 8 zijn er per jaargroep steeds twee oefenboekjes en twee antwoordenboekjes.

Leerstof

Elke taak bestaat uit 2 werkbladen, waarin telkens een type oefenstof centraal staat. Hierdoor is het voor de leerling gemakkelijk zich op de leerstof te concentreren. De werkbladen bevatten de gangbare oefeningen voor rekenen en wiskunde in de betreffende jaargroep. De goed doordachte opbouw maakt het makkelijk materiaal voor zelfstandig werken.

There are no products matching the selection.