Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Handschrift 3 - 3D schrijfschrift

€ 9,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Handschrift 3 is naast elke methode voor aanvankelijk lezen te gebruiken. In groep 3 beginnen de kinderen met cijfers en schrijfpatronen. Letters komen aan bod als dit schrijfdidactisch verantwoord is. Het letteraanbod wordt bepaald door de complexiteit van de te schrijven letters; de kinderen beginnen met de eenvoudige letters. Met deze nieuwe eigentijdse editie werken kinderen van groep 1 t/m groep 8 met plezier toe naar een vlot en duidelijk leesbaar handschrift.

Handschrift 3 - 3D schrijfschrift

Met Handschrift 3 begeleidt u de kinderen bij het ontwikkelen van een vlot en duidelijk leesbaar handschrift. U doet dit op een manier die aansluit bij hun wereld en dat is niet voor niets: gemotiveerde kinderen leren beter.

Heldere structuur en organisatie
Handschrift is een gemakkelijk te hanteren methode met een eenvoudige en overzichtelijke structuur. U bent er snel in thuis.

Gemotiveerde kinderen leren beter!
Met Handschrift begeleidt u de kinderen bij het ontwikkelen van een vlot en duidelijk leesbaar handschrift. U doet dit op een manier die aansluit bij hun wereld en dat is niet voor niets: gemotiveerde kinderen leren beter.

Begeleiding van linkshandige kinderen
Linkshandige en rechtshandige kinderen schrijven met Handschrift in hetzelfde schrijfschrift. Onderaan de bladzijde van het schrijfschrift staan pijlen die aangeven hoe het schrift voor links- of rechtshandigen moet worden neergelegd. Er is instructie voor linkshandige kinderen op het digibord. Ook is er een kopieerblad met de schrijfhouding en pengreep voor linkshandigen. In de algemene handleiding vindt u informatie over hoe u linkshandige kinderen optimaal kunt begeleiden bij het ontwikkelen van een goed handschrift.

Differentiatie
Handschrift biedt zowel zwakke als sterke schrijvers oefeningen op hun eigen niveau. Voor zwakke schrijvers heeft Handschrift diverse remediëringsbladen. Er kan geoefend worden op elke gewenste liniatuur. Sterke schrijvers krijgen prikkelende schrijfoefeningen die meer uitdaging bieden, zoals oefeningen waarin ze hun creativiteit kunnen laten zien.

ISBN/artikelnr. 9789034529848
Titel Handschrift 3 - 3D schrijfschrift
Uitgever Malmberg
Methode/Serie Handschrift
Groep/Niveau Groep 3
Vak Schrijven
Soort Werkboek
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Handschrift 3 - 3D schrijfschrift

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten