Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Geheim agent G. Ruwel / Hebbes! (AVI-E4)

€ 9,95
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Plezier in lezen is voor beginnende lezers belangrijk. In dit toegankelijke boek staat dat plezier voorop. Dit stripboek is op maat geschreven voor kinderen in groep 5. De strips gaan over de belevenissen van de allerbeste agent van de Geheime Monster Dienst: geheim agent G. Ruwel. De strip is bekend uit het tijdschrift van Dolfje Weerwolfje. Lol gegarandeerd in dit aanstekelijke stripboek op leesniveau! Strip op AVI M5. Vanaf 8 jaar

Geheim agent G. Ruwel / Hebbes!

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • Geheim agent G. Ruwel / Hebbes!
  • Geheim agent G. Ruwel / Hebbes!
Strips op leesniveau, even een andere manier om kinderen met plezier te laten lezen. Dat is het idee achter de reeks Kijk en Lees. Als je net leert lezen, gaat er een wereld voor je open. En hoe kun je die wereld nou beter ontdekken dan met een leuk stripboek op je eigen leesniveau? Daarom zijn er in totaal negen educatieve stripboeken gemaakt speciaal voor lezers uit groep 3, 4 en 5 vol met korte grappige verhaaltjes.

Lezen volgens de AVI methode
AVI is de naam van het leesvaardigheidssysteem van Cito dat bestaat uit twaalf leesniveaus. Alle niveaus zijn gekoppeld aan de groepen in het basisonderwijs. Daar gebruiken ze de AVI richtlijnen om het leesniveau van de leerling te bepalen en de voortgang te meten. Met leesoefeningen en boeken op AVI oefent de leerling met lezen: per AVI leesniveau neemt het aantal woorden en de complexiteit van de teksten toe. Lees hier meer over AVI lezen en de verschillen tussen de leesniveaus.

Waarom werkt Kijk en Lees?
AVI lezen met strips zijn een laagdrempelige manier om het lezen (weer) leuk te maken. Naast beginnende lezers hebben ook kinderen met een lees- en motivatieprobleem veel baat bij de combinatie de ondersteuning van tekeningen bij de teksten.
Beelden zeggen meestal meer dan woorden. De striptekeningen helpen beginnende lezers dan ook flink op weg om het verhaaltje te kunnen begrijpen. Zonder een woord te lezen, zitten ze vaak al in het verhaal. Ze raken snel gemotiveerd om de dialogen te lezen en zo het hele verhaal te snappen. Dit maakt de boeken heel toegankelijk. Maar het belangrijkste is dat het vooral grappige boeken zijn, die kinderen daarom ook met plezier openslaan.
Altijd een boek op maat
Voor alle AVI leesniveaus van groep 3 tot en met 5, heeft Kijk en Lees een boek. Zo kan de lezer wanneer het boekje uit is, overstappen naar een nieuw leesboek op het volgende leesniveau. Zo heeft de lezer altijd een stripboek in handen dat perfect aansluit op zijn of haar eigen leesniveau.

Kik is er voor de lezertjes uit groep 3, Joep voor groep 4 en Geheim agent G. Ruwel voor groep 5.

Redenen om te kiezen voor de Geheim agent G. Ruwel boeken voor groep 5
– Op AVI niveau, door Cito gecertificeerd
– Meerdere korte verhaaltjes in één boek: lezen in lees-sprintjes
– Toegankelijk door de aantrekkelijke visuele ondersteuning
– Brengt plezier in lezen (terug)

ISBN/artikelnr. 9789082212709
Titel Geheim agent G. Ruwel / Hebbes! (AVI-E4)
Uitgever Plan A Uitgevers
Methode/Serie Kijk en Lees
Groep/Niveau Groep 6
Vak Technisch lezen
Soort Strip-leesboek
AVI leesniveau AVI-E4
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Geheim agent G. Ruwel / Hebbes! (AVI-E4)

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten