E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Plustaak Rekenen A-serie, 2 Antwoordenboek

€ 16,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Plustaak Rekenen nieuw, zijn voor de betere leerlingen een uitdaging. Deze pientere en snelle leerlingen kunnen vaak wel wat extra werk gebruiken en hebben meer uitdaging nodig. De opdrachten in Plustaak lopen níet vooruit op de leerstof, maar bieden een verbreding en verrijking van het aanbod in de methode. Plustaak kan naast iedere methode worden ingezet. Plustaak Rekenen is er voor de groepen 2 t/m 8.
Bekijk voorbeeld >>

Plustaak Rekenen nieuw, 2 Antwoordenboek

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • Plustaak Rekenen nieuw, 2 Antwoordenboek
Plustaak Rekenen Nieuw bestaat uit 2 series:
- serie A: boekjes 2 t/m 8
- serie B: tussenliggende boekjes 2/3 t/m 8+

Beide series zijn los van elkaar te gebruiken, maar naast elkaar vormen ze natuurlijk de meest complete lijn voor uw beste rekenaars. Zo kan een gemiddelde betere rekenaar uit groep 4 misschien een jaar vooruit met boekje 4 uit serie A, maar zijn de snelste rekenaars eind groep 4 al weer toe aan boekje 4/5 van serie B.

Voor de meest pientere en snelle leerlingen
Plustaak is bestemd voor de 10 tot 25% beste rekenaars van elke groep. Deze pientere en snelle leerlingen kunnen vaak wel wat extra werk gebruiken en hebben meer uitdaging nodig. De opdrachten in Plustaak lopen níet vooruit op de leerstof, maar bieden een verbreding en verrijking van het aanbod in de methode. Plustaak kan naast iedere methode worden ingezet.

Uitdagende opdrachten
Een werkboek bevat 32 leuke gevarieerde taken met verschillende opdrachten per taak. Een taak bestaat uit een basisopdracht met een aantal variaties daarop. De opdrachten binnen de taak worden steeds moeilijker. Gemiddeld doen de kinderen een half uur over één taak.

Niet vooruitlopend op de leerstof
Voor de betere leerlingen is het belangrijk dat ze niet los van de methode vooruit gaan lopen op de leerstof. Dit zorgt in een later stadium voor verveling en daarmee verplaats je het probleem.
Plustaak biedt een verbreding en verrijking van het aanbod in de methoden, met andere leerstof en andersoortige opdrachten.

Meer geschikt voor zelfstandig werken
Met Plustaak kunnen kinderen zelfstandig aan de slag. Als ze klaar zijn, kunnen ze met het antwoordenboekje hun werk zelf controleren. Toch is het goed om regelmatig het werk te bekijken, te evalueren en opdrachten door te spreken. Dit houdt de leerlingen gemotiveerd en het leereffect neemt toe.

Beknopte handleidingen
Plustaak Rekenen Nieuw biedt naast het antwoordenboekje voor zelfstandig nakijken ook een beknopte handleiding per werkboekje. De handleidingen bieden aanwijzingen voor begeleiding. Deze aanwijzingen geven u meer inzicht in de opbouw van de opgave, waarmee u uw leerlingen snel verder kunt helpen.
Tips voor nabespreken en verdere verrijking zijn ook in de handleiding opgenomen. Hiermee haalt u alles uit uw beste rekenaars!

Toetsing en evaluatie
Kinderen kunnen met Plustaak helemaal zelfstandig aan de slag. Met de antwoordenboekjes kunnen ze zelf de opdrachten nakijken. Toch is het goed om regelmatig het werk te bekijken, te evalueren en af en toe een opdracht door te spreken. In de handleiding vindt u suggesties voor begeleiding en nabespreking. Zo blijft u op de hoogte van het werk en de vooruitgang van uw leerlingen.
ISBN/artikelnr. 9789053004425
Titel Plustaak Rekenen A-serie, 2 Antwoordenboek
Uitgever Delubas
Methode/Serie Plustaak Rekenen
Groep/Niveau Groep 2
Vak Rekenen
Soort Antwoordenboek
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Plustaak Rekenen A-serie, 2 Antwoordenboek

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.