Klantenservice SchoolboekenThuis: 085 - 401 01 50

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Handschrift schrijfschrift 5b

€ 11,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Handschrift is een compacte schrijfmethode voor groep 1 t/m 8. Met Handschrift leren kinderen goed schrijven. Handschrift is naast elke methode voor aanvankelijk lezen te gebruiken en besteedt veel aandacht aan schrijfhouding en beweging. Kinderen leren letters schrijven op het moment dat dit schrijfdidactisch verantwoord is. Dit licht hellende, verbonden schrift is motorisch makkelijk uitvoerbaar en voorkomt vermoeidheid en schriftverval.

9789034510723

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789034510723
De nieuwe Handschrift is een compacte methode. Voor de kinderen zijn er, afhankelijk van de jaargroep, één of meer schrijfschriften, voor de leerkracht een handleiding en eventueel een kopieermap met herhalings- en remediëringsoefeningen. Ter ondersteuning van de schrijfhouding en -beweging wordt bij de methode de Schrijfschijf aangeboden als klassikaal hulpmiddel.

Schrijfschriften
In de aantrekkelijk vormgegeven schrijfschriften oefenen de kinderen schrijfpatronen (groep 3), nieuwe letters, nieuwe letterverbindingen en woorden. Daarnaast is er aandacht voor de schrijfhouding. In de schriften wordt steeds aangegeven op welk aspect van de schrijfhouding wordt gelet. Het cijferkatern is los bij schrijfschrift 3a gevoegd. Kinderen oefenen hierin cijfers en rekentekens.
ISBN/artikelnr. 9789034510723
Titel Handschrift schrijfschrift 5b
Uitgever Malmberg
Methode/Serie Handschrift
Groep/Niveau Groep 5
Vak Schrijven
Soort Werkboek
Trefwoord Basisstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Handschrift schrijfschrift 5b

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten