E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Reken Zeker 3a leerwerkboek herz. editie

€ 6,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Herziening groep 3 van Reken zeker. De deeltjes van groep 3 zijn naar aanleiding van opmerkingen uit de markt over de tientalpassering herzien.
Reken zeker is een rekenmethode, waarin de meest recente inzichten op het gebied van rekenonderwijs zijn verwerkt. Instructie en automatiseren, stapsgewijs oefenen en herhalen, enkelvoudige strategieën. Zowel goede als zwakke rekenaars ontwikkelen met deze methode basisvaardigheden én begrip. Snel en zonder omwegen, dankzij een heldere structuur. Duidelijke instructie en veel herhalingsoefeningen zorgen voor het nodige vertrouwen. Zodra dat er is, kan iedere rekenaar op zijn of haar eigen niveau kennis verdiepen en vaardigheden toepassen in contexten.

9789001838966 Reken Zeker 3a leerwerkboek herz. editie

  • 9789001838966 Reken Zeker 3a leerwerkboek herz. editie
Methode rekenen voor het basisonderwijs. De methode is samen met de Stichting Goed Rekenonderwijs ontwikkeld en centraal staat het automatiseren, door middel van stapsgewijs oefenen en herhalen. Leerlingen leren met de methode elk rekenprobleem op te lossen met één beproefde strategie, waaronder staartdelingen en tafels. Reken zeker verdeelt ieder leerjaar in negen blokken van vier weken. Drie weken voor nieuwe stof, één week voor toetsen en remediëren. In blok 4 en blok 8 komt nieuwe stof aan bod voor tijd, geld, meten en vormen. Die stof wordt samen met de andere rekenonderwerpen herhaald in de andere blokken.

Taal speelt binnen de methode een rol, maar is geen doel op zich. De methode is niet talig, maar bevat wel contextsommen bij toegepast rekenen en in de verdiepingssommen.

Voor zwakkere rekenaars bevat de methode oefen- en herhalingsstof, voor de koplopers zijn er extra verdiepingsopgaven. Speurwerk is bestemd voor goede rekenaars in groep 3 t/m 8 en bestaat uit thematische weektaken met verdiepende vragen en is bedoeld voor zelfstandig werken. Zeker naar de eindtoets bevat lesstof voor vier weken om leerlingen voor te bereiden op de nieuwe eindtoets.

Het docentenmateriaal bij de methode bestaat verder uit handleidingen met kopieermateriaal, antwoordenboeken en online digibordsoftware met doorbladerbare leerlingboeken/leerwerkboeken/rekenschriften. Tevens bevat het interactieve onderdelen zoals oefenopdrachten, animaties, begrippenlijsten en links naar websites.
ISBN/artikelnr. 9789001838966
Titel Reken Zeker 3a leerwerkboek herz. editie
Uitgever Noordhoff uitgevers
Methode/Serie Reken Zeker
Groep/Niveau Groep 3
Vak Rekenen
Soort Werkboek
Trefwoord Basisstof, Zorgleerling
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Reken Zeker 3a leerwerkboek herz. editie

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten