E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Blokboek Wereld

€ 11,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

In het blokboek Wereld staan de vragen en opdrachten voor verwerking van de leerstof uit de atlas van de Wereld. Er zijn blinde kaarten voor het leren van de basistopografie. Alle werelddelen komen uitgebreid aan de orde en de leerling leert belangrijke wetenswaardigheden. In het blokboek komen talrijke groepsopdrachten voor, om de leerling te stimuleren meer van een aardrijkskundig onderwerp te weten te komen. De leerling moet hiervoor ook regelmatig op internet kijken of de mediatheek raadplegen.

9789060521656

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789060521656
Het lesmateriaal voor aardrijkskunde bestaat uit atlassen van Nederland, Europa en de Wereld, inclusief de drie bijbehorende blokboeken. De opzet is in beginsel lineair. De verwerking van leerstof vanuit een thema vindt plaats in de blokboeken bij de individuele- en groepsopdrachten en door middel van themakaartjes in de atlas. Alhoewel de blokboeken en atlassen met elkaar samenhangen, kunnen ze als leermiddel ook onafhankelijk van elkaar worden gebruikt!

In de kleurige en leuk geïllustreerde Blokboeken wordt de leerstof uit de atlassen geoefend. De Blokboeken zijn onderverdeeld in thema’s. Op de linkerpagina staan vragen en opdrachten die aansluiten op de leerstof uit de atlassen. Groepsopdrachten stimuleren de leerlingen om in de mediatheek of via internet op zoek te gaan naar meer informatie. Op de rechterpagina staan blinde kaartjes om de basistopografie mee te oefenen. Met de antwoordboeken kunnen de leerlingen hun werk zelf nakijken.
ISBN/artikelnr. 9789060521656
Titel Blokboek Wereld
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Blokboek Aardrijkskunde
Groep/Niveau Groep 8
Vak Aardrijkskunde
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Blokboek Wereld

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten