E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Argus Clou Natuur en techniek 3 Lesboek

€ 51,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

De methode Argus Clou Natuur en Techniek laat kinderen ontdekken en onderzoeken. Een ontdekvraag laat leerlingen spelenderwijs kennismaken met de begrippen. Dit wordt gevolgd door een voorleesverhaal, het bekijken van verhaalplaten en het maken van opdrachten in het werkboek. et Argus Clou leren kinderen natuur en techniek op een spannende manier.

Argus Clou Natuur en techniek 3 Lesboek

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • Argus Clou Natuur en techniek 3 Lesboek
Methode natuur en techniek in groep 3 t/m 8 van het basisonderwijs, opgebouwd rondom de mysterieuze hoofdpersoon Argus Clou, 'professor in alles'. Aan de hand van een authentieke bron en ontdekvragen daagt hij kinderen uit tot onderzoek. De methode is in voorbereiding en vanaf schooljaar 2012-2013 leverbaar.

De methode is compact: voor groep 3-4 zijn tien lessen per jaar nodig, voor groep 5-8 dertig lessen/weken. In elke jaargroep worden dezelfde tijdvakken in vijf thema's behandeld. De thema's behandelen biologische, natuurkundige en technische onderwerpen. Ieder thema wordt in groep 5-8 in vijf lessen behandeld en afgesloten met een toetsles. Iedere derde (mysterie) en vijfde (kijkplaat)les van een thema kunnen naar keuze door alle leeringen op dezelfde manier verwerkt worden of een alternatieve werkvorm waarbij kinderen toewerken naar presenteerbare materialen.

Differentiatie is mogelijk in de vorm van verlengde instructie, C-vragen in les 1, 2 en 4 en extra opdrachten en verdieping in les 3 en 5.

De methode bestaat per leerjaar uit een lesboek, werkboek, antwoordenboek (m.u.v. groep 3/4), handleiding en aanvullende digibordsoftware. Voor aardrijkskunde en geschiedenis verschijnen gelijknamige methodes met dezelfde opbouw en didactiek.
ISBN/artikelnr. 9789034570451
Titel Argus Clou Natuur en techniek 3 Lesboek
Uitgever Malmberg
Methode/Serie Argus Clou Natuur en Techniek
Groep/Niveau Groep 3
Vak Natuur en techniek
Trefwoord Basisstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Argus Clou Natuur en techniek 3 Lesboek

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten