Klantenservice SchoolboekenThuis: 085 - 401 01 50

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Plustaak Taal en Lezen (nieuw)

Plustaak Taal & Lezen

Vanaf groep 3 is soms al duidelijk welke leerlingen goed zijn in taal en lezen. Deze pientere en snelle leerlingen kunnen vaak wel wat extra werk gebruiken en hebben meer uitdaging nodig.

 

De opdrachten in Plustaak Taal & Lezen lopen níet vooruit op de leerstof, maar bieden een verbreding en verrijking van het aanbod in de methode. Plustaak kan naast iedere methode worden ingezet.

 

Voor de kinderen in groep 2 t/m 4 begint Plustaak met werkboekjes waarin taal en lezen worden gecombineerd. In deze boekjes is de schrijfmotoriek van ondergeschikt belang. De nadruk ligt op taal en lezen. Boekje 2/3 kan al in groep 2 worden ingezet voor de allersnelste leerlingen. Daarnaast wordt het in groep 3 in de eerste helft van het jaar gebruikt voor de 'reguliere' snelle leerlingen. In de loop van groep 3 stappen leerlingen dan over naar boekje 3/4.

 

Vanaf groep 5 wordt de lijn opgesplitst in een lijn voor taal (Plustaak Taal) en een voor lezen (Plustaak Lezen).Bekijk in een nieuw venster voorbeelden van de uitgever Delubas :
Voorbeeld Plustaak Taal en Lezen | Voorbeeld Plustaak Taal | Voorbeeld Plustaak LezenMeer weten over Plustaak Taal & Lezen
Lees verder methodewijzer voor ouders -Plustaak Taal & Lezen >>

6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren