E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Taal actief 4e editie Taal 4B antwoordenboek

€ 17,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Methode taal, spelling en woordenschatontwikkeling voor groep 4 tot en met 8 van de basisschool. De methode gaat uit van interactief taalonderwijs. Een methode bestaande uit taal, spelling en woordenschat extra. Per les zijn er 3 niveaus.Voor kinderen die uitvallen op woordenschat is er de extra leerlijn woordenschat.

Taal actief 4e editie Taal 4B antwoordenboek

De leerlijnen Taal en Spelling in Taal actief zijn volledig op elkaar afgestemd. De ankerverhalen vormen het vertrekpunt voor alle lessen. Indien u de leerlijn Woordenschat extra aanschaft, kunt u er zeker van zijn dat ook deze leerlijn afgestemd is op de leerlijn van taal en spelling.

Met Taal actief kunt u moeiteloos differentiëren op drie niveaus. En wat het nog makkelijker maakt: de drie niveaus staan allemaal in één taalboek en werkboek. Zo werkt ieder kind op zijn eigen niveau.

Het basismateriaal van Taal actief Taal heeft u minimaal nodig voor de uitvoering van het programma. Er zijn ook extra’s. Zo is er een plusboek voor taalbegaafde kinderen. Het plusboek bevat echt uitdagende stof op hun eigen niveau.

Het basismateriaal van Taal actief Spelling heeft u minimaal nodig voor de uitvoering van het programma. Er zijn ook extra’s. Omdat niet elk kind in het basismateriaal alle oefenstof nodig heeft, biedt Taal actief voor iedere jaargroep een plusboek voor taalbegaafde kinderen. Zij werken in het plusboek tijdens de zelfstandig werkenlessen van Taal verkennen. Tijdens de andere lessen doen zij mee met de rest van de groep.
ISBN/artikelnr. 9789034568755
Titel Taal actief 4e editie Taal 4B antwoordenboek
Uitgever Malmberg
Methode/Serie Taal actief 4
Groep/Niveau Groep 4
Vak Nederlandse taal
Leerlijn/Vaardigheden Taal
Soort Antwoordenboek
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Taal actief 4e editie Taal 4B antwoordenboek

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten