E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Stenvert Oefenbloks

Hoofdrekenen
Bij de Stenvert Oefenbloks ligt de nadruk op hoofdrekenen. Zeer geschikt voor het automatiseren van de basisvaardigheden in optellen en aftrekken. Dit oefenblok bevat minder speelse opdrachten en biedt dus nog meer oefenstof. Oefenblok 1 behandelt het optellen en aftrekken tot 20. Er is ook een Oefenblok 2 verkrijgbaar dat het optellen en aftrekken tot 100 behandelt.

Breuken en procenten
Met het Oefenblok Breuken en Procenten oefenen de leerlingen op een speelse en inzichtelijke manier de breuken en procenten. Onder meer door het inkleuren van delen van verschillende figuren.

Tafels
Oefenblok Tafels biedt extra oefenstof voor het automatiseren van de tafels van 1 tot en met 10. Op de ene kant van de pagina komen de tafels op systematische wijze aan de orde. De andere kant bevat opgaven met een speelser karakter. Aan het eind van het blok volgt een eindproef en een ‘tafeldiploma’ waarop de leerlingen hun vorderingen inkleuren.

Klokkijken
De leerlingen oefenen op een speelse manier met klokkijken. Er is in de serie onder andere aandacht voor tijdsbesef, analoge en digitale tijdweergave en toepassingssituaties. Elk deel wordt afgesloten met een toets en een zelf in te kleuren klokkijk-diploma.

Maten en gewichten
Met deze uitgave oefenen de leerlingen alle aspecten van het metriek stelsel. Ze werken met verhelderende schema’s en maken opdrachten over meten en wegen in herkenbare dagelijkse situaties.

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren