Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Omgaan met geld (Prikbord Plus+)

€ 14,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Omgaan met geld laat kinderen kennismaken met de begrippen geld, wisselen, goederen en diensten, en de verschillen daarin in diverse landen. De lezers leren hoe de verschillende volken op de wereld geld verdienen, sparen en uitgeven. Duidelijke afbeeldingen tonen de diverse soorten geld van landen over de hele wereld.

Omgaan met geld (Prikbord Plus+)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Prikbord Plus+ Omgaan met geld laat kinderen kennismaken met de begrippen geld, wisselen, goederen en diensten, en de verschillen daarin in diverse landen. De leerlingen leren hoe de verschillende volken op de wereld geld verdienen, sparen en uitgeven. Duidelijke afbeeldingen tonen de diverse soorten geld van landen over de hele wereld. Dit Prikbord Plus+ boek is een uitstekend middel om kinderen te laten kennismaken met de verschillende aspecten van geld.

Voor wie is Prikbord Plus+ geschikt? Prikbord Plus+ is geschikt voor beginnende lezers van 4-7 jaar. Prikbord Plus+ biedt informatief lezen voor jonge lezers en tevens een perfect uitgangspunt voor gesprekken of spreekbeurtjes rond wereldoriënterende onderwerpen of als verklarend materiaal naast de lesstof. Ook voor de leerkracht bieden de boeken aanvullende informatie bij het behandelen van specifieke onderwerpen binnen de lesstof. De boeken worden geprezen om hun heldere kijk op de onderwerpen en het voortreffelijke taalgebruik.

Voor groep 3/4 om zelf te lezen
Voor groep 1/2 om voor te lezen

ISBN/artikelnr. 9789055668410
Titel Omgaan met geld (Prikbord Plus+)
Uitgever Uitgeverij Ars Scribendi B.V.
Methode/Serie Alles over geld
Groep/Niveau Groep 2, Groep 3, Groep 4
Vak Sociaal-emotionele ontwikkeling
Leerlijn/Vaardigheden Geld
Soort Informatieboek
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Omgaan met geld (Prikbord Plus+)

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten