Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Blokboek Verkeer 7 (herzien)

€ 11,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

In Blokboek Verkeer 7 komen alle verkeerslessen uit de vorige delen samen en wordt ingegaan op nieuwe situaties. In 2019 is Blokboek Verkeer 7 vernieuwd en aangepast aan de actuele verkeersregels.

Blokboek Verkeer 7 (herzien)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Kinderen en verkeer is een combinatie die ouders en leerkrachten vaak zorgen baart. Je wilt dat leerlingen op een veilige manier deelnemen aan het verkeer, als fietser, voetganger en zelfstandig gebruiker van het openbaar vervoer. Met Blokboek Verkeer leren zij de verkeersregels en de betekenis van verkeersborden, die in elk deel overzichtelijk staan opgesomd, op hun duimpje kennen! Na het doorwerken van de Blokboeken met opdrachten en verkeerstoetsen zijn ze klaar voor het verkeersexamen. De opdrachten bestaan uit speelse, vriendelijke illustraties van verkeerssituaties met daarbij een korte tekst en een invul- of keuzemogelijkheid. De handleiding bij elk Blokboek maakt de serie tot een bruikbare methode en is tevens het antwoordenboek.

Blokboek Verkeer 7 staat bomvol met voorbeelden van situaties in het verkeer waar kinderen op moeten letten. Wat moet de leerling doen als hij of zij iemand inhaalt, hoe moet de leerling fietsen als het sneeuwt, en welke wegen mogen niet worden ingeslagen? Verschillende situaties rondom de tram en de bus worden uitvoerig onder de loep genomen. De leerling leert ook over de veiligheidsregels omtrent spoorwegen en bruggen. Een aantal nieuwe verkeersborden wordt bij de leerling geïntroduceerd en achterin het boek zijn twee verkeerstoetsen opgenomen.

In 2019 is Blokboek Verkeer 7 vernieuwd en aangepast aan de actuele verkeersregels.
ISBN/artikelnr. 9789060523773
Titel Blokboek Verkeer 7 (herzien)
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Blokboek Verkeer
Groep/Niveau Groep 7
Vak Verkeer
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Blokboek Verkeer 7 (herzien)

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten