E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Blokboek taal 8 (herzien)

€ 9,95
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

In Blokboek Taal 8 komen de laatste taalvaardigheden van de leerling aan de orde. Het boek behandelt onder meer de volgende onderwerpen: werkwoorden door elkaar, bijwoorden, bijwoordelijke bepalingen, aanwijzende voornaamwoorden, stoffelijk bijvoeglijke naamwoorden en telwoorden. Ook krijgt de leerling boeiende oefeningen over leestekens, voorzetsels, meewerkend voorwerp en toekomende tijd.

9789060523353 Blokboek taal 8 (herzien)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789060523353 Blokboek taal 8 (herzien)
Veelzijdig inzetbaar: dat zijn de Blokboeken Taal! De boeken zijn een ideale ondersteuning van elke taalmethode, zowel in het basisonderwijs als in het speciaal onderwijs. Ze hebben als doel de schrijfvaardigheid en het taalinzicht in een logische volgorde op te bouwen, met een gedegen uitleg en door vele oefeningen. De lessen bestaan uit een eenvoudig en een iets moeilijker gedeelte. Ook een zorgleerling kan daardoor een groot gedeelte van elke taak zelfstandig uitwerken. In de Blokboeken is extra schrijfruimte voor oefening, herhaling of dictee opgenomen. De boeken zijn heel geschikt voor zelfstandig werken. Blokboek Taal 3 tot en met 8 volgt het niveau van de groepen, de delen Taal 7 extra en Taal 8 extra zijn bedoeld voor leerlingen die meer aan kunnen.

Blokboek Taal 3, voor groep 3, staat vol speelse illustraties die de leerling stap voor stap helpen om woorden te begrijpen en zelf te schrijven. Door leuke oefeningen wordt de woordenschat vergroot en leert de leerling zinnen, verkleinwoorden en samentrekkingen maken. In Taal 4 t/m 8 komt een groot aantal taalkundige principes aan bod. Naast een uitvoerige behandeling van de werkwoordvormen is er aandacht voor spelling, stijl, interpunctie en het vergroten van de woordenschat. Ook letterlijk en figuurlijk taalgebruik en begrippen als beeldspraak, betekenis en synoniem worden toegelicht. Daarnaast zijn in Taal 7 extra en Taal 8 extra veel oefeningen met werkwoordvormen en voor het uitbreiden van de woordenschat opgenomen.
ISBN/artikelnr. 9789060523353
Titel Blokboek taal 8 (herzien)
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Blokboek Taal
Groep/Niveau Groep 8
Vak Nederlandse taal
Leerlijn/Vaardigheden Taal
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Blokboek taal 8 (herzien)

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten