Klantenservice SchoolboekenThuis: 085 - 401 01 50

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Blokboek Taal 7 extra (herzien)

€ 11,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Blokboek Taal 7 extra bevat talrijke oefeningen voor de uitbreiding van de woordenschat. De leerling gaat intensiever in op onderwerpen zoals: tegenwoordige- en verleden tijd, meervoud en voltooid deelwoord. Ook uitdrukkingen en gezegden komen aan de orde.

Blokboek taal 7 extra

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • Blokboek taal 7 extra
Veelzijdig inzetbaar: dat zijn de blokboeken Taal! De boeken zijn een ideale ondersteuning van elke taalmethode, zowel in het basisonderwijs als in het speciaal onderwijs. Ze hebben als doel de schrijfvaardigheid en het taalinzicht in een logische volgorde op te bouwen, met een gedegen uitleg en door vele oefeningen. De lessen bestaan uit een eenvoudig en een iets moeilijker gedeelte. Ook een zorgleerling kan daardoor een groot gedeelte van elke taak zelfstandig uitwerken. In de blokboeken is extra schrijfruimte voor oefening, herhaling of dictee opgenomen. De boeken zijn heel geschikt voor zelfstandig werken.

Blokboek Taal 3, voor groep 3, staat vol speelse illustraties die de leerling stap voor stap helpen om woorden te begrijpen en zelf te schrijven. Door leuke oefeningen wordt de woordenschat vergroot en leert de leerling zinnen, verkleinwoorden en samentrekkingen maken. In Taal 4 t/m 8 komt een groot aantal taalkundige principes aan bod. Naast een uitvoerige behandeling van de werkwoordvormen is er aandacht voor spelling, stijl, interpunctie en het vergroten van de woordenschat. Ook letterlijk en figuurlijk taalgebruik en begrippen als beeldspraak, betekenis en synoniem worden toegelicht. Daarnaast zijn in Taal 7 extra en Taal 8 extra veel oefeningen met werkwoordvormen en voor het uitbreiden van de woordenschat opgenomen.
ISBN/artikelnr. 9789060523414
Titel Blokboek Taal 7 extra (herzien)
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Blokboek Taal
Groep/Niveau Groep 7
Vak Nederlandse taal
Leerlijn/Vaardigheden Taal
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Blokboek Taal 7 extra (herzien)

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten