Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Begrijpend lezen groep 5 - Oefenboeken 1 en 2 - M5/E5

€ 39,95
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Complete set (deel 1 en 2). Geschikt voor de Citotoetsen / LVS-toetsen M5/E5.

Begrijpend lezen groep 5 - Oefenboeken 1 en 2 - M5/E5

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Geschikt voor de Citotoetsen / LVS-toetsen M5/E5.

Begrijpen wat je leest, is de essentie van lezen en leren. Het is een van de belangrijkste vaardigheden die kinderen moeten ontwikkelen op school.

Het oefenen van begrijpend lezen is zeer belangrijk. Door veel te oefenen ontstaat er een actieve leeshouding en worden de taalvaardigheid en algemene ontwikkeling uitgebreid. Hierdoor kunnen kinderen steeds langere en moeilijkere teksten op een hoger niveau verwerken. Het oefenen op het eigen niveau zorgt voor succeservaringen, die leiden tot meer leesplezier.

Beide Oefenboeken zijn geschikt voor kinderen die willen oefenen op het M5/E5-niveau van het Cito. Het eerste deel richt zich vooral op het M5-niveau. De teksten zijn wat korter en makkelijker leesbaar. Het tweede deel richt zich meer op het E5-niveau. De teksten zijn wat langer en hebben een iets moeilijkere opbouw. Hierdoor is deel 2 een logisch vervolg op deel 1.

In het dagelijks leven komen we voortdurend in aanraking met verschillende soorten teksten. Deze Oefenboeken spelen hierop in door ook verschillende tekstsoorten aan te bieden. Deze kunnen informatief, fictief, instructief of poëzie zijn.

In beide Oefenboeken komen drie verschillende soorten oefeningen voor: leesteksten, voorspelopgaven en gatenteksten. De Oefenboeken bestaan uit meerkeuzeopgaven en de vraagstelling is afgestemd op die van het Cito. Hierdoor zijn beide Oefenboeken geschikt om goed en verantwoord te oefenen voor het onderdeel Begrijpend lezen van de Cito LVS-toetsen.
ISBN/artikelnr. 9789492265548
Titel Begrijpend lezen groep 5 - Oefenboeken 1 en 2 - M5/E5
Uitgever Junior Einstein BV
Methode/Serie Junior Einstein Begrijpend lezen
Groep/Niveau Groep 5
Vak Begrijpend lezen
Soort Oefenboek
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Begrijpend lezen groep 5 - Oefenboeken 1 en 2 - M5/E5

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten