E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Zelfstandig taal 7

€ 9,95
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

In Zelfstandig Taal 7 moet de leerling wel voldoende kennis hebben van de grammatica voordat hij of zij aan de opgaven kan beginnen. Daarom staat aan het begin van dit blokboek een beknopte uitleg van de stof die voorkomt in de opgaven,  zodat de leerling altijd even kan opzoeken hoe het ook al weer moet. Het leerboek bevat oefeningen over persoonsvormen, zwakke en sterke werkwoorden en over voltooid deelwoorden. De leerling leert ook om te gaan met  gezegde, onderwerp en lijdend voorwerp. Andere onderwerpen die aan bod komen, zijn o.a. woordverklaring, tegenwoordige- en verleden tijd, voorzetsels, tegenstellingen en synoniemen.

9789060521793 Zelfstandig taal 7 (Boeken)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789060521793 Zelfstandig taal 7 (Boeken)
Zelfstandig werken en zélf je opgaven nakijken: dat maakt Zelfstandig Taal voor de leerling heel aantrekkelijk! Met deze unieke, speelse werkvorm kan de leerling - los van leerkracht en groep – in zijn eigen tempo oefenen met taal. De oefenboeken Zelfstandig Taal zijn geschikt voor de groepen 4 t/m 8 van het basisonderwijs.
Door de oplopende moeilijkheidsgraad zijn ze zowel geschikt voor de leerling die extra uitdaging nodig heeft als voor de leerling die extra oefening kan gebruiken. Alle aspecten van taal komen in de verschillende delen aan bod, van lidwoorden, werkwoorden en zelfstandig naamwoorden tot zinnen, vergelijkingen en synoniemen.

De opgaven in Zelfstandig Taal zijn steeds op dezelfde manier opgebouwd. Op elke bladzijde staat een vierkant met zestien tot twintig geruite vakken. In elk vak staat de opgave in het grijze ruitje en dienen de blanco ruitjes als antwoordmogelijkheid. De leerling zet een kruisje bij het antwoord van zijn keuze. Na het aankruisen van alle antwoorden legt hij het Correctievel over het vierkant. Het Correctievel heeft transparante, gekleurde ruitjes, waardoor de goede antwoorden als het ware dezelfde kleur krijgen. Dit maakt van nakijken een leuke klus en dat stimuleert de leerling om verder te gaan!

Het Correctievel wordt niet standaard bij geleverd en moet u apart bestellen. Het Correctievel is bij elk deel uit de Zelfstandig Werken serie te gebruiken.
ISBN/artikelnr. 9789060521793
Titel Zelfstandig taal 7
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Zelfstandig Taal
Groep/Niveau Groep 7
Vak Nederlandse taal
Leerlijn/Vaardigheden Taal
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Zelfstandig taal 7

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten