E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Zelfstandig taal 6

€ 11,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

In Zelfstandig Taal 6 komen er steeds meer specifieke grammaticale vaardigheden aan bod. Zo krijgt de leerling oefeningen op het gebied van persoonsvormen, synoniemen, voegwoorden en zelfstandige naamwoorden. Verder zijn er veel herhalingsoefeningen met betrekking tot  lettergrepen, tegenstellingen en verkleinwoorden. De leerling leert daarnaast om meervoud van woorden te maken, te ontdekken welk woord niet in een rijtje van woorden past en wordt er dieper ingegaan op voorzetsels. Aan de orde komen bovendien allerlei andere vaardigheden op taalgebied, zoals uitdrukkingen en gezegden.

Zelfstandig taal 6 (Boeken)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • Zelfstandig taal 6 (Boeken)
Zelfstandig werken en zélf je opgaven nakijken: dat maakt Zelfstandig Taal voor de leerling heel aantrekkelijk! Met deze unieke, speelse werkvorm kan de leerling - los van leerkracht en groep – in zijn eigen tempo oefenen met taal. De oefenboeken Zelfstandig Taal zijn geschikt voor de groepen 4 t/m 8 van het basisonderwijs.
Door de oplopende moeilijkheidsgraad zijn ze zowel geschikt voor de leerling die extra uitdaging nodig heeft als voor de leerling die extra oefening kan gebruiken. Alle aspecten van taal komen in de verschillende delen aan bod, van lidwoorden, werkwoorden en zelfstandig naamwoorden tot zinnen, vergelijkingen en synoniemen.

De opgaven in Zelfstandig Taal zijn steeds op dezelfde manier opgebouwd. Op elke bladzijde staat een vierkant met zestien tot twintig geruite vakken. In elk vak staat de opgave in het grijze ruitje en dienen de blanco ruitjes als antwoordmogelijkheid. De leerling zet een kruisje bij het antwoord van zijn keuze. Na het aankruisen van alle antwoorden legt hij het Correctievel over het vierkant. Het Correctievel heeft transparante, gekleurde ruitjes, waardoor de goede antwoorden als het ware dezelfde kleur krijgen. Dit maakt van nakijken een leuke klus en dat stimuleert de leerling om verder te gaan!Zelf nakijken: gebruik het Correctievel 
Het Correctievel is te gebruiken bij alle delen van Zelfstandig Werken series.
Zelfstandig Taal
Zelfstandig Rekenen
Zelfstandig Tafels Trainen
Zelfstandig Topo Trainen


Het Correctievel wordt niet standaard bij geleverd en moet u apart bestellen.
ISBN/artikelnr. 9789060521816
Titel Zelfstandig taal 6
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Zelfstandig Taal
Groep/Niveau Groep 6
Vak Nederlandse taal
Leerlijn/Vaardigheden Taal
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Zelfstandig taal 6

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.