E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Zelfstandig taal 4

€ 11,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

In Zelfstandig Taal 4 gaat de leerling letters tellen en krijgt hij/zij opgaven over lidwoorden, klinkers, rijmwoorden en voorzetsels. Er zijn leerzame opdrachten over lettergrepen, vergrotingen/verkleiningen en het maken van zinnen. De leerling kan tevens aan de slag met letter- en woordspelletjes en gaat woorden zoeken. Ook de dieren worden niet vergeten! Het boek is geïllustreerd met leuke plaatjes die ingekleurd kunnen worden.

9789060521830

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789060521830
Zelfstandig werken en zélf je opgaven nakijken: dat maakt Zelfstandig Taal voor de leerling heel aantrekkelijk! Met deze unieke, speelse werkvorm kan de leerling - los van leerkracht en groep – in zijn eigen tempo oefenen met taal. De oefenboeken Zelfstandig Taal zijn geschikt voor de groepen 4 t/m 8 van het basisonderwijs.
Door de oplopende moeilijkheidsgraad zijn ze zowel geschikt voor de leerling die extra uitdaging nodig heeft als voor de leerling die extra oefening kan gebruiken. Alle aspecten van taal komen in de verschillende delen aan bod, van lidwoorden, werkwoorden en zelfstandig naamwoorden tot zinnen, vergelijkingen en synoniemen.

De opgaven in Zelfstandig Taal zijn steeds op dezelfde manier opgebouwd. Op elke bladzijde staat een vierkant met zestien tot twintig geruite vakken. In elk vak staat de opgave in het grijze ruitje en dienen de blanco ruitjes als antwoordmogelijkheid. De leerling zet een kruisje bij het antwoord van zijn keuze. Na het aankruisen van alle antwoorden legt hij het Correctievel over het vierkant. Het Correctievel heeft transparante, gekleurde ruitjes, waardoor de goede antwoorden als het ware dezelfde kleur krijgen. Dit maakt van nakijken een leuke klus en dat stimuleert de leerling om verder te gaan!


Zelf nakijken: gebruik het Correctievel 
Het Correctievel is te gebruiken bij alle delen van Zelfstandig Werken series.
Zelfstandig Taal
Zelfstandig Rekenen
Zelfstandig Tafels Trainen
Zelfstandig Topo Trainen


Het Correctievel wordt niet standaard bij geleverd en moet u apart bestellen.
ISBN/artikelnr. 9789060521830
Titel Zelfstandig taal 4
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Zelfstandig Taal
Groep/Niveau Groep 4
Vak Nederlandse taal
Leerlijn/Vaardigheden Taal
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Zelfstandig taal 4

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten