Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Woordenschatpuzzels - Woordenschat Fase 7 (XXL)

€ 9,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Woordenschat Fase 7 (XXL) bevat verschillende soorten puzzels, en zijn extra groot! Bij de meeste puzzels moet de leerling woorden invullen in legletters. Vaak zijn die woorden gegeven, maar soms moet het worden gedaan op basis van een synoniem, een anagram of een omschrijving. Verder komt de leerling ook interessante woordzoekers tegen. Al met al een leuke uitdaging!

Woordenschatpuzzels - Woordenschat Fase 7 (XXL)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • Woordenschatpuzzels - Woordenschat Fase 7 (XXL)
Download antwoorden Woordenschat-fase-7 (pdf) >>

Al puzzelend de woordenschat vergroten: dat is het doel van de zevendelige serie Woordenschat “Om je heen”. Het uitgangspunt van de beeldpuzzels zijn eenvoudige illustraties, die vertaald moeten worden naar woorden. Op een speelse manier leren kinderen zo nieuwe begrippen, woorden en de juiste schrijfwijze ervan kennen. De beeldpuzzels hebben thema’s die dichtbij de leerling liggen zoals de eigen klas, het eigen huis, vervoer, kleding en huisdieren. Natuurlijk is elk volgend deel wat moeilijker dan het vorige: in moeilijkheidsgraad volgen de puzzelboeken de woordenschatontwikkeling (fases).

In principe is er één deel per leerjaar vanaf groep 3. Uiteraard kunnen de delen ook eerder, later of individueel worden ingezet. De opbouw in moeilijkheid is in woordenschat-fasen. Er is ook een XXL-deel, voor de iets meer begaafde leerling of voor leerlingen van groep 8 en hoger. Aan de hand van illustraties of omschrijvingen moeten de daarbij behorende woorden worden ingevuld. De kinderen leren al puzzelend nieuwe begrippen, woorden en de juiste schrijfwijze ervan. De beeldpuzzels hebben thema's zoals: je huis, je klas, je kleding, vervoer, speelgoed, huisdieren etc. Het uitgangspunt in de beeldpuzzels zijn de tekeningen die moeten worden vertaald naar Nederlandse woorden.

ISBN/artikelnr. 9789060522523
Titel Woordenschatpuzzels - Woordenschat Fase 7 (XXL)
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Woordenschatpuzzels Om je heen
Soort Werkboek
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Woordenschatpuzzels - Woordenschat Fase 7 (XXL)

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten