Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Wijzer! Verkeer 7 Leerwerkboek

€ 12,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Voldoet aan nieuwste exameneisen. Met praktijklessen van de Fietsersbond

Wijzer! Verkeer 7 Leerwerkboek

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

inkijkexemplaar

Doorlopende leerlijn van groep 1 t/m 8
Wijzer! Verkeer is gebaseerd op de actuele kennis en inzichten van het vak, met de kerndoelen en het VVN Leerplan als belangrijkste uitgangspunten. In de doorlopende leerlijn van groep 1 t/m 8 worden de terugkerende thema’s steeds uitgebreid en verdiept. De lessen volgen het model van directe instructie.

Motivatie en beleving
Wijzer! Verkeer is volledig gericht op de belevingswereld van het kind en de verkeerssituatie in de eigen buurt. Zo leren de kleuters waar je op moet letten met buitenspelen, terwijl oudere kinderen leren hoe zij zich op de fiets moeten gedragen. Elke les in de methode is verrijkt met filmpjes, animaties en interactieve opdrachten, zodat kinderen met plezier leren hoe zij zelfstandig deel kunnen nemen aan het verkeer.

Voorbereiding verkeersexamen groep 7
Kinderen van groep 7 worden met Wijzer! Verkeer voorbereid op het Verkeersexamen van VVN. Alle thema’s van het verkeersexamen zijn aan het einde van groep 6 behandeld. In groep 7 wordt de leerstof herhaald en verdiept, zodat de kinderen goed voorbereid zijn op het Verkeersexamen.

Ouderbetrokkenheid
Ouders worden actief betrokken bij wat hun kind op school leert. In groep 4 t/m 8 is na ieder thema een van de keuzetaken een quiz die de kinderen afnemen bij hun ouders. Op een speelse manier betrekken zij zelf hun ouders bij de lesstof. Bij groep 1 t/m 3 zijn ouderbrieven beschikbaar.

Praktijklessen Fietsersbond
Verkeer is een vak dat je vooral leert in de praktijk. Daarom is in Wijzer! Verkeer voor de groepen 4 t/m 8 bij ieder thema een praktijkles gemaakt door de Fietsersbond. In deze lessen worden de vaardigheden die bij de aangeboden theorie horen in de praktijk geoefend.
ISBN/artikelnr. 9789001901745
Titel Wijzer! Verkeer 7 Leerwerkboek
Uitgever Noordhoff uitgevers
Methode/Serie Wijzer! Verkeer
Groep/Niveau Groep 7
Vak Verkeer
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Wijzer! Verkeer 7 Leerwerkboek

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten