E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Werkgids overal dieren

€ 11,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Overal dieren is een project over dieren en hun leefgebieden. De leerlingen maken opdrachten en presentaties over pooldieren, savannedieren, zeedieren, woestijndieren en jungledieren. Met de verworven kennis bereiden de leerlingen daarna een fictieve expeditie naar al deze leefgebieden voor.

9789060522776

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789060522776
De werkgidsen zijn gemaakt voor een blok van 7 tot 8 weken. Elke werkgids heeft één thema, dat opgesplitst is in hoofdstukken met een deelonderwerp binnen het thema. Elk hoofdstuk wordt afgerond met een weekopdracht. Alle weekopdrachten samen vormen een eindpresentatie zoals een werkstuk of tentoonstelling. Werkgids Overal Dieren is een project over dieren en hun leefgebieden.

Mensen hebben de wereld verdeeld in landen, maar dieren trekken zich van die grenzen niets aan! Zo begint de Werkgids Overal Dieren, die gaat over dieren in vijf leefgebieden: de pool, savanne, zee, woestijn en jungle. De gids staat vol mooie en vaak spectaculaire dierenfoto’s. Met behulp van boeken, atlas en internet voeren leerlingen in ieder hoofdstuk diverse opdrachten en twee eindopdrachten uit. Een van die opdrachten is een presentatie, de ander het voorbereiden van een fictieve expeditie naar het bestudeerde leefgebied. Voor deze spannende reizen moeten de leerlingen expeditieplannen schrijven. De eindopdrachten kunnen in groepjes gemaakt worden.

De reeks Werkgidsen is bedoeld voor verrijking en verdieping van het onderwijs aan de leerling die meer uitdaging wil. Ze zijn vooral geschikt voor gebruik bij het zelfstandig werken, maar ook voor klassikaal projectonderwijs. Het thema van de Werkgids is opgesplitst in deelthema’s die afgerond worden met een weekopdracht. Door de aard van de opdrachten kan iedere leerling op zijn eigen niveau werken. Alle weekopdrachten samen vormen een eindpresentatie zoals een werkstuk, een muurkrant of een tentoonstelling. In de Werkgids is een planning opgenomen waarin de leerling de beschikbare tijd en de status van de opdrachten kan bijhouden. Er zijn Werkgidsen voor de onderbouw en voor de bovenbouw.
ISBN/artikelnr. 9789060522776
Titel Werkgids overal dieren
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Blokboek
Groep/Niveau Groep 6, Groep 7, Groep 8
Vak Natuur en techniek
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof, Extra uitdaging
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Werkgids overal dieren

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.