E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Werkgids Het Dierenrijk

€ 11,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Het Dierenrijk is bedoeld voor leerlingen uit groep 3 en 4 en het primaire doel is het leren opzoeken en verwerken van informatie. De leerling gaat van alles leren over zoogdieren, vogels, reptielen, amfibieën, vissen en insecten. Met de gevonden informatie maakt de leerling een werkstuk met als thema ‘het dierenrijk’. De werkgids bevat lege bladzijdes waar de leerling op kan schrijven, tekenen en plakken. Achterin de werkgids is een planning opgenomen, waarop de leerling kan invullen welke opdrachten hij of zij al heeft afgemaakt.

9789060522547

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789060522547
De werkgidsen zijn gemaakt voor een blok van 7 tot 8 weken. Elke werkgids heeft één thema, dat opgesplitst is in hoofdstukken met een deelonderwerp binnen het thema. Elk hoofdstuk wordt afgerond met een weekopdracht. Alle weekopdrachten samen vormen een eindpresentatie zoals een werkstuk of tentoonstelling.

De reeks Werkgidsen is bedoeld voor verrijking en verdieping van het onderwijs aan de leerling die meer uitdaging wil. Ze zijn vooral geschikt voor gebruik bij het zelfstandig werken, maar ook voor klassikaal projectonderwijs. Het thema van de Werkgids is opgesplitst in deelthema’s die afgerond worden met een weekopdracht. Door de aard van de opdrachten kan iedere leerling op zijn eigen niveau werken. Alle weekopdrachten samen vormen een eindpresentatie zoals een werkstuk, een muurkrant of een tentoonstelling. In de Werkgids is een planning opgenomen waarin de leerling de beschikbare tijd en de status van de opdrachten kan bijhouden. Er zijn Werkgidsen voor de onderbouw en voor de bovenbouw.
ISBN/artikelnr. 9789060522547
Titel Werkgids Het Dierenrijk
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Blokboek
Groep/Niveau Groep 3
Vak Natuur en techniek
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Werkgids Het Dierenrijk

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten