Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Veilig leren lezen Kim versie - Leesboekje maan 9

€ 7,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Veilig Leren Lezen - KIM versie (2014) is zoals u gewend bent, een volledige taal-leesmethode voor groep 3/klas 1. De leerlijnen zijn: technisch lezen, met veel aandacht voor leesbevordering en leesbeleving, spelling, begrijpend lezen, creatief en functioneel schrijven, spreken en luisteren en woordenschat. De leerlijn woordenschat is uitgebreid met meer en sterker gevarieerde doelwoorden, expliciete woordenschatlessen en toetsen.

Veilig leren lezen Kim versie - Leesboekje maan 9

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • Veilig leren lezen Kim versie - Leesboekje maan 9
Met ingang van schooljaar 2014/2015 is er een nieuwe versie van Veilig leren lezen op de markt: de kim-versie. Veilig leren lezen kim-versie begint met kern Start, daarna volgen kern 1 t/m 11 en het schooljaar wordt afgesloten met kern Afsluiting. Elke kern heeft een thema, dat geïntroduceerd wordt met behulp van een ankerverhaal. Klik op een kern om te kijken wat uw kind in die kern leert. NB Informatie over Kern 7 t/m Kern Afsluiting volgt in de loop van het schooljaar.

Voor alle lezers
Bij de start in groep 3 kennen veel kinderen al behoorlijk wat letters. Voor een groot deel is dat te danken aan de kleutergroepen waarin kinderen ruimschoots kennismaken met verhalen, woorden en letters. Het ene kind pikt die kennis sneller op dan het andere. Vandaar dat we in de Veilig leren lezen kim-versie veel aandacht besteden aan zowel risicolezers als vlotte lezers. Door een uitgekiende werkwijze en materiaalkeuze behouden alle leerlingen toch het gevoel samen één groep te vormen.

Gestructureerde opbouw
De nieuwe didactische keuzes van de Veilig leren lezen kim-versie zijn gebaseerd op internationaal wetenschappelijk onderzoek en uw praktijkervaringen. De methode kent een gestructureerde opbouw van het letter- en woordaanbod, waarbij alle aandacht uitgaat naar het ontdekken en gebruiken van structuren in woorden en het verwerven van kwalitatief sterke teken-klankkoppelingen. Op systematische wijze leren kinderen sneller nieuwe woorden en zinnetjes lezen. Bovendien is er naast technisch lezen veel aandacht voor leesplezier. Op die manier leggen kinderen in groep 3 een stevig fundament voor hun taal-leesontwikkeling. Daarmee vormt Veilig leren lezen samen met Schatkist, Estafette, Taal in beeld en Lezen in beeld de doorlopende lijn taal-lezen van groep 1 t/m 8.

Opbrengstgericht werken
Met de Veilig leren lezen kim-versie kunt u volledig opbrengstgericht werken. Dat doet u door hoge doelen te stellen, gericht hieraan te werken en leerlingen systematisch te volgen in hun vorderingen. Veilig leren lezen biedt u de mogelijkheid om systematisch uw toetsgegevens te analyseren en die te gebruiken om elk kind optimale leerresultaten te laten behalen.

ISBN/artikelnr. 9789048715640
Titel Veilig leren lezen Kim versie - Leesboekje maan 9
Uitgever Zwijsen
Methode/Serie Veilig leren lezen - Kim versie
Groep/Niveau Groep 3
Soort Leesboek
Trefwoord Materiaal leerling
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Veilig leren lezen Kim versie - Leesboekje maan 9

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten