E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Rekenvlinder - Rekenen met verhoudingen antwoordenboek

€ 11,50
Nog 4 exemplaren op voorraad

Leverbaar 2-5 werkdagen

Rekenvlinder is extra oefenmateriaal voor leerlingen die specifiek moeite hebben met bijvoorbeeld breuken, procenten, tijd, verhoudingen en decimale getallen. Rekenvlinder is ook bedoeld voor leerlingen die langzamer leren dan het tempo van de klassikale methode én voor leerlingen die leerstijlen hebben die afwijken van de aanpak in de gebruikte methode. Bij elk werkboek hoort een antwoordenboek.

Rekenvlinder - Rekenen met verhoudingen antwoordenboek

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • Rekenvlinder - Rekenen met verhoudingen antwoordenboek
Serie werkboekjes voor de zwakkere rekenaars in groep 3 tot en met 8 van het basisonderwijs. Het materiaal bestaat uit extra oefenstof voor leerlingen die specifiek moeite hebben met bijvoorbeeld breuken, procenten, tijd, verhoudingen en decimale getallen. De leerstappen in het materiaal helpen de leerlingen veilig en zelfsturend door de oefenstof, zoals die in de gangbare rekenmethoden voorkomt. Het materiaal is ook bedoeld voor leerlingen die langzamer leren dan het tempo van de klassikale methode én voor leerlingen die leerstijlen hebben die afwijken van de aanpak in de methode.

Het materiaal biedt, in de vorm van zeventien werkboeken, domein specifieke oefenstof die de zwakkere rekenaars kan helpen bij het zelfstandig oefenen en verwerken van de leerstof die de klassikale reken-wiskundemethode aanbiedt. Rekenvlinder maakt onderdeel uit van de Fundamentenreeks.

Rekenvlinder kenmerkt zich door eenduidigheid in rekentaal, regels, modellen, werkvormen en strategieën. De opdrachten worden ondersteund door herkenbare foto’s, illustraties en modellen. De contexten, modellen en werkvormen in Rekenvlinder sluiten aan bij de contexten, modellen en werkvormen die in de actuele reken-wiskundemethodes worden aangeboden.

Meer weten over Rekenvlinder:

Lees verder bij Methodewijzer voor ouders - Rekenvlinder

ISBN/artikelnr. 9789048711697
Titel Rekenvlinder - Rekenen met verhoudingen antwoordenboek
Uitgever Zwijsen
Methode/Serie Rekenvlinder
Groep/Niveau Groep 6, Groep 7, Groep 8
Vak Rekenen
Soort Antwoordenboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Rekenvlinder - Rekenen met verhoudingen antwoordenboek

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.