Klantenservice SchoolboekenThuis: 085 - 401 01 50

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Blokboek Redactiesommen C

€ 11,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Redactiesommen C is weer net ietsje moeilijker dan de vorige Redactiesommen en bestemd voor leerlingen van groep 7. In dit deel komen weer veel verschillende soorten opgaven aan bod, o.a. met betrekking tot verhoudingen, lengtematen, omtrek, oppervlakte en inhoud.

9789060522417

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789060522417
Om rekenvraagstukken goed op te lossen moet je ze goed kunnen lezen en de juiste rekenrelaties kunnen leggen. Precies deze vaardigheden leren leerlingen in de serie Redactiesommen die naast elke gangbare rekenmethode gebruikt kan worden, individueel of in groepen. De grappig geïllustreerde blokboeken zijn zelfcontrolerend waardoor ze zeer geschikt zijn voor zelfstandig werken of als voorbereiding van de Cito eindtoets. Afhankelijk van het niveau hebben de sommen betrekking op getalbegrip, bewerkingen, meten, tijd en geld, omtrek, oppervlakte en inhoud, procenten en verhoudingen.

Er zijn vijf Blokboeken Redactiesommen, aangeduid als ‘Voorloper’ en A t/m D. Het niveau komt overeen met de vaardigheden in groep 4 t/m 8. In de Voorloper, bedoeld voor groep 4, staan de antwoorden achterin. De delen A t/m D hebben een gezamenlijke handleiding met daarin antwoorden, toetsen, invulmodellen en vorderingsschema’s.
ISBN/artikelnr. 9789060522417
Titel Blokboek Redactiesommen C
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Blokboek Rekenen
Groep/Niveau Groep 7
Vak Rekenen
Leerlijn/Vaardigheden Redactie/Verhaaltjessommen
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Blokboek Redactiesommen C

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten