E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Natuurpuzzels 7

€ 11,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

De woorden uit Natuurpuzzels 7 zijn net weer iets moeilijker dan die van de voorgangers uit de reeks. De vele gevarieerde puzzels leiden de leerling langs onderwerpen zoals het gehoor, de ademhaling, de spijsvertering en de ogen. Vogels, vissen en spinnen komen aan bod, evenals de luchtdruk en de weersverwachting. De leerling leert wat voor soort metalen er bestaan, puzzelt over de vormen van grond en stenen en zal zich richten op verscheidene soorten stoffen.

9789060522004

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789060522004
De puzzels geven in eerste instantie een inleiding tot de natuur. In elk deel zijn er woordzoekers, legletters, anagrammen en speciale puzzels. Deze zijn met behulp van logisch nadenken op te lossen. Ook de anagrammen en woordpuzzels zijn zonder kennis te maken. De overige woordpuzzels, vaak met cryptische omschrijvingen, veronderstellen wel enige kennis. Deze kennis kan uit andere boeken maar ook via internet worden opgedaan.

De puzzels bieden een welkome, leuke en educatieve aanvulling op het vak natuur en zijn ook heel geschikt om in te zetten bij hoekwerk en bij het zelfstandig werken. Er zijn aparte delen beschikbaar met de oplossingen van de puzzels.
ISBN/artikelnr. 9789060522004
Titel Natuurpuzzels 7
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Blokboek Natuur
Groep/Niveau Groep 7
Vak Natuur en techniek
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Natuurpuzzels 7

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten