Klantenservice SchoolboekenThuis: 085 - 401 01 50

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Natuurpuzzels 6

€ 11,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Natuurpuzzels 6 gaat in op dieren in het bos, de natuur in de winter en ook de lente. De leuke speurzoekers en andere puzzels leren de leerling wat de delen van het lichaam zijn en ook over zoogdieren. De leerling gaat woorden bij elkaar zoeken die te maken hebben met licht, lucht en water. Ook een puzzel die over het strand gaat, wordt in dit boek meegenomen.

9789060521991

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789060521991
De puzzels geven in eerste instantie een inleiding tot de natuur. In elk deel zijn er woordzoekers, legletters, anagrammen en speciale puzzels. Deze zijn met behulp van logisch nadenken op te lossen. Ook de anagrammen en woordpuzzels zijn zonder kennis te maken. De overige woordpuzzels, vaak met cryptische omschrijvingen, veronderstellen wel enige kennis. Deze kennis kan uit andere boeken maar ook via internet worden opgedaan.

De puzzels bieden een welkome, leuke en educatieve aanvulling op het vak natuur en zijn ook heel geschikt om in te zetten bij hoekwerk en bij het zelfstandig werken. Er zijn aparte delen beschikbaar met de oplossingen van de puzzels.
ISBN/artikelnr. 9789060521991
Titel Natuurpuzzels 6
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Blokboek Natuur
Groep/Niveau Groep 6
Vak Natuur en techniek
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Natuurpuzzels 6

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.