E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Kies & reken 4 Werkblok

€ 8,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Kies & Reken bevat veel realistische opdrachten, met herkenbare situaties uit het dagelijks leven. Kies & Reken is te gebruiken naast elke rekenmethode, voor alle kinderen. Door het spel- en puzzelachtige karakter van de opdrachten blijven kinderen gemotiveerd en betrokken, ook de zwakke rekenaars!

9789053003541

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789053003541
Bekijk voorbeeld >>

Om zelfstandig aan te werken
Met Kies & Reken kunnen de kinderen op een vrij moment lekker zelfstandig aan de slag. Zo zijn ze spelenderwijs bezig met het bijspijkeren van hun rekenvaardigheden. Kies & Reken kan ingezet worden in de kieskast, bij hoekenwerk als deel van de dag- of weektaken, als uitloopopdracht of als extra taak.

Voor álle kinderen
Kies & Reken is geschikt voor álle kinderen. Ook voor kinderen die meer moeite hebben met rekenen; juist zij zijn gebaat bij de extra oefening die Kies & Reken biedt, zonder dat ze het gevoel hebben dat zij extra hard moeten werken.

Individuele of gezamenlijke bloks
U heeft de mogelijkheid om ieder kind een eigen blok te geven. Het kind kan in zijn eigen blok zelfstandig aan de slag en kriskras het blok doorwerken. Het kind bepaalt zelf de volgorde. Deze keuzevrijheid werkt extra motiverend.
Doordat Kies & Reken bestaat uit praktische scheurblokken, kunt u er ook voor kiezen te werken met een aantal gezamenlijke blokken. Het kind mag dan telkens zelf een blad kiezen. Of u geeft ieder kind de keuze uit een aantal bladen met een rekenvaardigheid die extra geoefend moet worden.

Toetsing en evaluatie
Kinderen kunnen met Kies & Reken helemaal zelfstandig aan de slag. Met het antwoordenblok kijken ze zelfstandig de opdrachten na. Toch is het goed om regelmatig het werk te bekijken, te evalueren en af en toe een opdracht door te spreken. Hiermee kunt u het leereffect en de motivatie van de kinderen extra versterken.
ISBN/artikelnr. 9789053003541
Titel Kies & reken 4 Werkblok
Uitgever Delubas
Methode/Serie Kies en Reken
Groep/Niveau Groep 4
Vak Rekenen
Soort Werkboek
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Kies & reken 4 Werkblok

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten