Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Humpie Dumpie editie 2 - Leeswerkboekje 6 - Het geluk van de Koe

€ 5,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Humpie Dumpie is een uitgave van acht leeswerkboekjes met daarin teksten en opdrachten in het kader van begrijpend lezen en leesbeleving.

Per stuk leverbaar bij Schoolboekenthuis.nl: Humpie Dumpie editie 2 - Leeswerkboekje 6 - Het geluk van de Koe (ISBN 9789048729777)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • Per stuk leverbaar bij Schoolboekenthuis.nl: Humpie Dumpie editie 2 - Leeswerkboekje 6 - Het geluk van de Koe (ISBN 9789048729777)
Thema
Zomaar ergens in een straat zien we allerlei mensen lopen, deelnemen aan het verkeer of druk aan het werk. Een jongetje komt met een vinger tussen de deur van de bakkerswinkel. En dat is het begin van allerlei voorvallen en ongevallen. De personen die betrokken zijn bij een voorval, komen terecht in de praktijk van dokter Mats, die daarom een bizarre dag heeft. In elk hoofdstuk staat een bepaald voorval centraal, bekeken vanuit het perspectief van een persoon die bij het voorval op straat betrokken is. Inspecteur Rammon valt dokter Mats steeds lastig met zijn speurwerk naar de schuldige. Een boer met zijn koe en een jongen die zich graag verkleedt spelen ook een rol in dit bijzondere verhaal waarin alles door elkaar lijkt te lopen. Pas in de loop van het boekje wordt de relatie tussen de verschillende gebeurtenissen duidelijk. Het boekje is hierdoor vooral geschikt voor leerlingen die een extra uitdaging nodig hebben. Leerlingen die, vooral in de laatste weken van groep 3, zelfstandig kunnen werken en zich kunnen vastbijten in een grappig boekje met pittige denk- en doe-opdrachten. Een echte uitdaging!

Rode draad
Tonnie, de jongen die zich graag verkleedt, vormt de rode draad in het verhaal. Hij verschijnt regelmatig in de illustraties met steeds e en ander masker op. Aan het einde van het verhaal wordt pas duidelijk wat dit met alle gebeurtenissen te maken heeft.
ISBN/artikelnr. 9789048729777
Titel Humpie Dumpie editie 2 - Leeswerkboekje 6 - Het geluk van de Koe
Uitgever Zwijsen
Methode/Serie Humpie Dumpie
Groep/Niveau Groep 3
Vak Nederlandse taal
Leerlijn/Vaardigheden Begrijpend en studerend lezen
Soort Leesboek
Trefwoord Basisstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Humpie Dumpie editie 2 - Leeswerkboekje 6 - Het geluk van de Koe

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten